Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!


Εδώ θα βρείτε μερικές καλές εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να είναι δωρεάν σήμερα αλλά όχι αύριο, οπότε καλό θα ήταν να δείτε ποιες σας ενδιαφέρουν και να τις αποκτήσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Προσπαθούμε να βρούμε καλά παιχνίδια μέσα στο χάος που υπάρχει στο App Store αλλά και εφαρμογές που θα ήταν χρήσιμες στο iPhone, iPod ή iPad σας. Στις παρακάτω εφαρμογές αυτές που έχουνείναι και για το iPad! Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι εφαρμογές για σήμερα!
Ανεβείτε όσο πιο ψηλά μπορείτε με το γάντζο σας.

Κλασσικό παιχνίδι τάβλι!

Ένα RPG σχετικά με τον πόλεμο, την αγάπη και την περιπέτεια.

Pinball HD for iPhone (AppStore Link) Όνομα: Pinball HD for iPhone
Εταιρία: OOO Gameprom

1.99 € Download

Pinball για το iPhone 4 με 50% έκπτωση και Retina display.

Φανταχτερά backgrounds για τα εικονίδια σας.

LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know (AppStore Link) Όνομα: LinkedIn Pulse: The news and insights you need to know
Εταιρία: LinkedIn Corporation

Δωρεάν Download

Ένας διαφορετικός RSS reader.

Σώστε τον πολιτισμό μέσα από το iPhone ή το iPod touch σας.

Ένα διασκεδαστικό, πολύχρωμο και εθιστικό παιχνίδι που πρέπει να είστε γρήγοροι και να κάνετε tap όπου πρέπει για να περάσετε τα επίπεδα.

Το Real Racing με υποστήριξη για το Game Center και με 40% έκπτωση, αποκτείστε το τώρα!

Απλά μαζέψτε ότι υπάρχει κάτω αλλά προσοχή στις παγίδες και τα άλματα.


Προσοχή! Οι παραπάνω εφαρμογές δεν έχουν τις τιμές που βλέπετε για πολύ καιρό, είναι προσφορές που σύντομα λίγουν. Οι τιμές στο post θα αλλάξουν αυτόματα αν αλλάξουν στο App Store.


One thought on “App Store Hot Picks October 5

  1. <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">App Store Hot Picks October 5:
    Εδώ θα βρείτε μερικές καλές εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές αυτές … http://bit.ly/91fmCg</span></span&gt;

Comments are closed.