Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!Article not found!

Εδώ θα βρείτε μερικές καλές εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να είναι δωρεάν σήμερα αλλά όχι αύριο, οπότε καλό θα ήταν να δείτε ποιες σας ενδιαφέρουν και να τις αποκτήσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Προσπαθούμε να βρούμε καλά παιχνίδια μέσα στο χάος που υπάρχει στο App Store αλλά και εφαρμογές που θα ήταν χρήσιμες στο iPhone, iPod ή iPad σας. Στις παρακάτω εφαρμογές αν δείτεείναι και για το iPad, ενώ αν δείτε και είναι συμβατές και με το Game Center! Για να δούμε λοιπόν ποιες είναι οι εφαρμογές για σήμερα!

Μπορείτε αν δεν θέλετε να χάνετε τις μειωμένες τιμές ή τις δωρεάν εφαρμογές και για να είστε συνεχώς ενήμερωμενοι να μας ακολουθείτε στο twitter, στο facebook ή να μας προσθέσετε στα RSS feeds σας κάνοντας κλικ στο αντίστοιχο κουμπάκι παρακάτω.


Pirate Jump (AppStore Link) Όνομα: Pirate Jump
Εταιρία: EnsenaSoft

0.99 € Download


Προσοχή! Οι παραπάνω εφαρμογές δεν έχουν τις τιμές που βλέπετε για πολύ καιρό, είναι προσφορές που σύντομα λίγουν. Οι τιμές στο post θα αλλάξουν αυτόματα αν αλλάξουν στο App Store.

Description: Place four boxes in the right place!
The values in

One thought on “App Store Hot Picks October 15

  1. <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">App Store Hot Picks October 15:
    Εδώ θα βρείτε μερικές καλές εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές αυτές… http://bit.ly/bisbTI</span></span&gt;

Comments are closed.