iPad will be increasingly present in hospitals

Θα αυξηθεί η παρουσία του iPad  σε νοσοκομεία!

Το iPad συνεχίζει να εξαπλώνετε στον τομέα υγείας. Στην πραγματικότητα σύμφωνα με την ιστοσελίδα suntimes.com που αφορά νοσοκομεία στο Chicago, οι γιατροί χρησιμοποιούν όλο και περισσότερο το tablet της Apple σαν ιατρικό εργαλείο.

Οι γιατροί βρίσκουν την συσκευή να βοηθάει αρκετά για να βλέπουν τα αποτελέσματα των αναλύσεων (όπως ακτίνες X και καρδιογραφήματα), τις χρήσεις των φαρμάκων και τα φάρμακα τα οποία είναι διαθέσιμα. Στις πλαστικές εγχειρήσεις αντίθετα μπορούνε να δείξουνε το αποτέλεσμα στον ασθενή.

Το κύριο πλεονέκτημα είναι η δυνατότητα πρόσβασης σε πραγματικό χρόνο μέσα ενός κεντρικού server (χρειάζεται κωδικός ασφαλείας) που μπορούνε να κατεβάσουν ότι είναι απαραίτητο για το iPad, χωρίς να πρέπει να περιμένουν τα tests από τα εργαστήρια. Ακόμα ένα πλεονέκτημα του iPad είναι ότι έχει μεγάλη μπαταρία και ζυγίζει λιγότερα από κάθε netbook.

Σύμφωνα με την Julie Parker, ειδική πνευμονολόγο, “Η οθόνη αφής είναι διαισθητική και προσφέρει πρακτική εμπειρία  για ασθενείς οι οποίοι μπορούν να πλοηγηθούν μέσα στις εικόνες.” Ο Richard Watson, γιατρός στο MetroSouth Medical Center στο Blue Island, μας λέει: “Σχεδόν το μισό προσωπικό των πρώτων βοηθειών έχει ένα iPad πάνω του.”

Τα πράγματα φαίνεται να έχουν μια ανοδική πορεία, ακόμα και τώρα που βρίσκονται σε δοκιμαστική φάση. Τον Νοέμβριο το πρόγραμμα θα επεκταθεί περισσότερο στην πόλη του Chicago.

Suntimes

Will increase its presence in hospitals iPad!

One thought on “iPad will be increasingly present in hospitals

  • October 20, 2010 at 16:54
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content">iPad will be increasingly present in hospitals: Θα αυξηθεί η παρουσία του iPad  σε νοσοκομεία!
    Το iPad… http://bit.ly/akVSLQ #GreekiPhone</span></span>

Comments are closed.