iRip για iPod και όχι μόνο!

Για όσους το ξεχνάνε συνέχεια εκτός από τις καινούριες συσκευές iPhone, iPod touch και iPad συνεχίζουν να υπάρχουν για λίγο καιρό ακόμα (μάλλον) και τα παλιά iPods.

Πολλοί από εμάς είχαμε iPod πριν κάνει την εμφάνιση του το iPhone, ακόμα και τότε υπήρχαν διάφορα εργαλεία για Mac αλλά και για PC που μας έδιναν την δυνατότητα να τραβήξουμε τα κομμάτια από ένα iPod ενός φίλου μας την στιγμή που το iTunes δεν το επιτρέπει λόγω πνευματικών δικαιωμάτων. Τέτοιες εφαρμογές είναι το Senuti το iRip και πολλές άλλες που θα βρείτε με μια απλή έρευνα στο Google.

Αυτές οι εφαρμογές πια υποστηρίζουν και τις καινούριες συσκευές όπως το iPhone και σίγουρα μας έχει τύχει πολλές φορές να προσπαθούμε να δώσουμε μουσική σε κάποιον φίλο μας και το iTunes να μην μας αφήνει. Το iRip υπάρχει για Mac και για PC και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε απλά με drag and drop.

Εδώ0. μπορείτε να βρείτε τον απλό οδηγό για να αρχίσετε να το χρησιμοποιείτε! Το iRip κοστίζει 16€ περίπου αλλά μπορείτε και να το δοκιμάσετε για μεταφορά 100 τραγουδιών.

One thought on “iRip για iPod και όχι μόνο!

Comments are closed.