iPhone 3GS to get HDR photography?

Γνωρίζουμε ήδη ότι η Apple έχει μια εμμονή να δίνει καινούρια χαρακτηριστικά με αναβαθμίσεις και σήμερα ανακαλύψαμε τι μοιάζει να έίναι μελλοντικό (ή ξεχασμένο) χαρακτηριστικό του iPhone 3GS. Όλοι γνωρίζουμε και αγαπάμε την δυνατότητα για HDR φωτογραφίες που είναι για το iPhone 4 και η ερώτηση είναι πότε θα δούμε HDR φωτογραφία στα παλαιότερα μοντέλα; Φυσικά από την άλλη πλευρά υπήρξαν τα γνωστά hacks για να επιτρέψουν την HDR φωτογραφία στο iPhone 3GS και τώρα βλέπουμε ότι η Apple σχεδίαζε την δυνατότητα για HDR φωτογραφία στο iPhone 3GS από την αρχή.

Όπως μπορούμε να δούμε στο γραφικό εδώ, υπάρχουν δύο εικονίδια για HDR μέσα στο SDK. Ένα από τα δύο είναι για την οθόνη Retina του iPhone 4, όταν το άλλο δεν είναι για Retina. Το iPhone 3GS είναι το μόνο iPhone που υποστηρίζει με το hardware του την δυνατότητα για φωτογραφία HDR, οπότε το εικονίδιο που δεν είναι για Retina οθόνη δεν είναι για το iPhone 1ης γενιάς αλλά ούτε το iPhone 3G. Πως γνωρίζουμε ότι το ένα εικονίδο είναι για Retina οθόνη; Η Apple προσθέτει ένα “@2x” στις φωτογραφίες/γραφικά που αφορούν την Retina.

Ακόμα, και με μια ματιά στην κάθε φωτογραφία μπορούμε να δούμε ότι η μία εικόνα έχει κάπως καλύτερη ανάλυση από την άλλη, οπότε είναι για την Retina οθόνη. Οπότε δεν έχουμε παρά να περιμένουμε να δώσει η Apple την δυνατότητα για HDR φωτογραφία και στο iPhone 3GS που πωλείται ακόμα.

Via | 9to5Mac

2 thoughts on “iPhone 3GS to get HDR photography?

Comments are closed.