Αλλάζει η Πολιτική Εγγύησης του iPhone

Σε συμφωνία με την εταιρεία Apple για την άρση των περιορισμών για τη χρήση εφαρμογών του κινητού τηλεφώνου της iPhone, όπως επίσης και για εγγυήσεις σχετικά με την επιδιόρθωση του υλικού της εντός της Ε.Ε., ανακοίνωσε ότι κατέληξε η Κομισιόν.

Οι Ευρωπαίοι καταναλωτές, θα μπορούν πια να επιδιορθώνουν στη χώρα τους iPhone που είχαν αγοράσει σε κάποιο άλλο κράτος μέλος της Ε.Ε.

Η Apple χαλάρωσε τους περιορισμούς στα εργαλεία ανάπτυξης των εφαρμογών στο iPhone και επέτρεψε τις διασυνοριακές εγγυήσεις επιδιόρθωσης για τις χώρες της Ε.Ε..

Ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, αρμόδιος για θέματα ανταγωνισμού, Χοακίν Αλμούνια χαιρέτισε τις αποφάσεις του αμερικανικού ομίλου και ανακοίνωσε τον τερματισμό των ερευνών για την ικανοποίηση των ευρωπαϊκών αιτημάτων.

“Η ανακοίνωση της Apple για την προκαταρκτική μας έρευνα δείχνει πως η Κομισιόν μπορεί να χρησιμοποιήσει τους κανονισμούς για τον ανταγωνισμό προκειμένου να εξασφαλίσει τάχιστα αποτελέσματα για την αγορά με εμφανή πλεονεκτήματα για τους καταναλωτές, χωρίς να ξεκινήσει μία επίσημη διαδικασία”, τονίζεται στο ανακοινωθέν του.

Η Κομισιόν σημείωσε μάλιστα πως σταματά τις σχετικές έρευνες εις βάρος της αμερικανικής εταιρείας.

via protothema.gr

2 thoughts on “Αλλάζει η Πολιτική Εγγύησης του iPhone

  • September 27, 2010 at 19:08
    Permalink

    <span class="topsy_trackback_comment"><span class="topsy_twitter_username"><span class="topsy_trackback_content"&gt ;http://mYi.gr Αλλάζει η Πολιτική Εγγύησης του iPhone:
    Σε συμφωνία με την εταιρεία Apple για την άρση των περιορισ… http://bit.ly/aPqjOd</span></span&gt;

Comments are closed.