App Store Hot Picks 25 Σεπτεμβρίου

Εδώ θα βρείτε μερικές καλές εφαρμογές που ξεχωρίσαμε για εσάς. Οι εφαρμογές αυτές μπορεί να είναι δωρεάν σήμερα αλλά όχι αύριο, οπότε καλό θα ήταν να δείτε ποιές σας ενδιαφέρουν και να τις αποκτήσετε χωρίς να χρειαστεί να πληρώσετε. Προσπαθούμε να βρούμε καλά παιχνίδια μέσα στο χάος που υπάρχει στο App Store αλλά και εφαρμογές που θα ήταν χρήσιμες στο iPhone, iPod ή iPad σας. Στις παρακάτω εφαρμογές αυτές που έχουν είναι και για το iPad! Για να δούμε λοιπόν ποιές είναι οι εφαρμογές για σήμερα!


[app 374856771]


Η έφαρμογή Ruler μειώνει την τιμή της για να μπορέσουμε όλοι να την αποκτήσουμε στα 0,79€.

Ruler1Ruler2

Η εφαρμογή Ruler είναι ένα απλό εργαλείο, απαραίτητο και μπορεί να χρησιμοποιηθεί στην καθημερινότητα μας.


[app 377447093]


Τραβίξτε μια φωτογραφία ή φορτωστε την από την βιβλιοθήκη. Μια εφαρμογή για να διασκεδάσετε με τις φωτογραφίες σας αλλά και των φίλων σας.

Photoface1Photoface2


[app 387631086]


Το Private Area είναι μια εφαρμογή που σας επιτρέπει να κρατήσετε μέσα τις όλα τα αρχεία που δεν θέλετε να δούνε οι άλλοι που “παίζουν” με την συσκευή σας.

Privatearea1Privatearea2


[app 381132104]


Θέλατε ποτέ να γυρίσετε την δική σας παροδία; Θέλετε να ακούσετε την φωνή σας από κάποιο αστείο χαρακτήρα; Αν μπορείτε να μιλήσετε, μπορείτε να φτιάξετε τις δικές σας παροδίες με φωνητικά εφέ.

Talkingheadz1Talkingheadz2


[app 361152652]


Με αυτό το παιχνίδι υπάρχει διασκέδαση σε απόλυτο επίπεδο, αυτό συμβαίνει επειδή παίζουμε εκατοντάδες ταυτόχρονα, πάρτε μέρος και εσείς στο πάρτι. Ελάτε να ρίξουμε μαζί διαστημικά καλάθια!

Stardunk1Stardunk2

Το StarDunk είναι διαθέσιμο δωρεάν μόνο για λίγες μέρες και είναι συμβατό με το Game Center επίσης!


[app 392585596]


Στην εφαρμογή Ομήρου Έπη μπορείτε να βρείτε και να διαβάσετε τα δύο μεγάλα έπη του Έλληνα συγγραφέα και ποιητή.

Omiros1Omiros2