iOS 4.0.2 Update released and more!

Κυκλοφόρησε η καινούρια έκδοση 4.0.2 για το iOS για τα iPhone, τα iPod touch και μπορείτε να την βρείτε είτε μέσω του iTunes είτε από τα links παρακάτω.

iPhone

iPhone 3G

iPhone 3GS

iPhone 4

iPod touch

iPod touch (2gen)

iPod touch (3gen)

iPad

iPad


Για τους χρήστες που έχουν τις συσκευές τους jailbroken για αυτούς που έχουν περάσει δηλαδή το Cydia μέσα από το jailbreakme.com καλό είναι να μην κάνουν update μέχρι να έχουμε νεότερα από την iPhone dev team!

Όπως καταλαβαίνετε η Apple έβγαλε αυτό το update για να μπορέσει να αποτρέψει την λειτουργία του jailbreakme.com, έτσι με την άφιξη του 4.0.2 update κλείνει η “τρύπα” που είχε ο Safari με τα αρχεία PDF. Εδώ μπορείτε να διαβάσετε το σχετικό άρθρο από την Apple.

Ποιές συσκευές μπορούν να γίνουν jailbreak μέχρι στιγμής;

Με το redsn0w 0.9.5 beta σύμφωνα με το τελευταίο tweet του MuscleNerd μπορούμε να κάνουμε jailbreak το iPhone 3G και το iPod touch 2gen. Απλά πρέπει να δείξετε στο redsn0w μόλις σας ζητήσει το 4.0 ipsw (το κανονικό, όχι το GM – Golden Master)

Έτσι απλά αν του δείξετε το 4.0 ipsw ακόμα και αν θέλετε να περάσετε την 4.0.2 θα δουλέψει.

Αυτό επίσης θα κάνει hacktivate το iPhone 3G στην έκδοση 4.0.2 αν δεν την έχετε κάνει ήδη activate από το iTunes. Αν χρειάζεστε unlock παρόχου.