iOS 9.3.1

Ios 9 3 1 greekiphone

Με την κυκλοφορία του buggy iOS 9.3 που είδαμε από την Apple μία εβδομάδα πριν, η εταιρία προχώρησε στην επόμενη βασική έκδοση του λογισμικού της iOS την 9.3.1.

H Apple ευτυχώς έλαβε υπόψιν διάφορα σχόλια και παράπονα από την στιγμή που κυκλοφόρησε το 9.3 και για να διορθώση την κατάσταση κυκλοφόρησε πριν λίγο μια νέα έκδοση που περιλαμβάνει διορθώσεις αλλά και πολλές βελτιώσεις.

Οι νέες συσκευές που πρόκειται να κυκλοφορήσουν σύντομα και στη χώρα μας, φυσικά μιλάμε για το νέο iPhone SE (για όσους το 6/6s έχει μεγάλη οθόνη) και για το iPad Pro 9.7″ (για όσους το Pro με τις 13″ είναι too much) έρχονται με την έκδοση 9.3 και θα πρέπει να αναβαθμιστούν για να μην αντιμετωπίσουν όλα τα προβλήματα που έφερε η 9.3.

Σύμφωνα με διάφορους χρήστες, η 9.3 έφερε προβλήματα στην απόδοση των συσκευών, πάγωμα και σβήσιμο της συσκευής με μεγάλο ποσοστό μπαταρίας, προβλήματα στο update και brickάρισμα συσκευών όπως το iPad 2 και φυσικά κολλήματα με την JavaScript στο Safari.

Ελπίζουμε η 9.3.1 να φέρνει όλες τις λύσεις και η απόδοση των συσκευών να επανέρθει στο κανονικό. Διαφορετικά η οδηγίες από την Apple είναι καθαρό restore, δηλαδή Setup as new. Καλά updates!