watchOS 2.2

watchos 2.2 - greekiphone

Το watchOS 2.2 κυκλοφόρησε για download μετά την κυκλοφορία του iOS 9.3 και όλοι οι χρήστες με Apple Watch μπορουν να κάνουν αναβάθμιση μέσα από την εφαρμογή Watch.

Η νέα έκδοση για το Apple Watch φέρνει την δυνατότητα πολλών σύζευξεων σε ένα iPhone, βελτιώσεις στους χάρτες και υποστήριξη για νέες γλώσσες.

Πολλά Apple Watch σε ένα iPhone

Η έκδοση 2.2 φέρνει την δυνατότητα να κάνουμε pair περισσότερα από ένα Apple Watch στο iPhone μας.

Χάρτες

Η εφαρμογή των χαρτών αναβαθμίστηκε και τώρα μπορούμε να έχουμε μία διεύθυνση για την δουλειά έτσι ώστε να πατήσουμε ένα κουμπί και να μας δείξει την διαδρομή για την δουλειά μας. Ακόμα υπάρχει και ένα κουμπί αντίστοιχα για την διεύθυνση για το σπίτι.
Φυσικά υπάρχει η επιλογή αναζήτησης που μας δίνει τις αγαπημένες μας τοποθεσίες αλλά και τις πιο πρόσφατες που έχουμε επισκεφθεί. Ακόμα σε κάποιες χώρες υπάρχει η επιλογή Nearby για να βρούμε εύκολα βενζίνη, κάποιο καφέ ή εστιατόριο και άλλα. Εκτός από τις νέες δυνατότητες υπάρχει φυσικά υποστήριξη για νέες γλώσσες και αρκετές βελτιώσεις και bug fixes.

Apple has released watchOS 2.2 for download.

This update includes support for pairing multiple watches to one iPhone, Maps improvements and new language support. This release also includes additional improvements and bug fixes.

For information on the security content of this update, please visit this website:
http://support.apple.com/kb/HT1222