Μην περιμένεις στην ουρά. Έχεις Taxibeat!


Γυρνάς από διακοπές και το μόνο που θες είναι να πας άνετα, γρήγορα και εύκολα σπίτι, αποφεύγοντας τις ουρές των ταξιδιωτών; Άσ’ το πάνω μας. Είτε βρίσκεσαι στο αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”, στο λιμάνι του Πειραιά ή τα ΚΤΕΛ Κηφισού, με Taxibeat μπορείς να καλέσεις τον οδηγό σου με το πάτημα ενός κουμπιού. Το μόνο που θα χρειαστεί είναι να δώσεις τις απαραίτητες πληροφορίες στο Voucher για να μπορέσει ο οδηγός να έχει πρόσβαση και να σε εξυπηρετήσει.
Κάλεσε Taxibeat από…
Το Αεροδρόμιο “Ελ. Βενιζέλος”

Στην περίπτωση του αεροδρομίου, στο Voucher, θα συμπληρώσεις το ονοματεπώνυμο σου, τον αριθμό πτήσης και το μέρος από το οποίο μόλις ήρθες. Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις κάποια σχόλια στον οδηγό (πχ.“Θα είμαι έξω σε 10 λεπτά”). Δες εδώ τη διαδικασία:

taxibeat-gif1-greekiphone

Σημείο παραλαβής είναι ο χώρος των προμισθωμένων οχημάτων, στην έξοδο 1 για αφίξεις από χώρες εκτός Σένγκεν και στην έξοδο 4 για αφίξεις εντός Σένγκεν.
Με Taxibeat δεν χρεώνεσαι τίποτα επιπλέον. Αν ο προορισμός σου είναι το κέντρο της Αθήνας, εντός δακτυλίου, το κόστος της διαδρομής σου θα είναι €38 (€54 για νυχτερινό δρομολόγιο). Εκτός δακτυλίου, το κόστος θα αναγραφεί στο ταξίμετρο, συν το κόστος διοδίων, το φόρο αεροδρομίου (€4,18) και χρέωση €0,43 για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών.
Λιμάνι Πειραιά

Στην τελευταία μας έκδοση βελτιώσαμε ακόμη περισσότερο τη διαδικασία για να καλείς Taxibeat από το λιμάνι. Μόλις η εφαρμογή σε εντοπίσει στο λιμάνι, τότε θα πρέπει να επιλέξεις την πύλη στην οποία βρίσκεσαι και να συμπληρώσεις στο Voucher το ονοματεπώνυμό σου, το όνομα του πλοίου και το κινητό σου. Προαιρετικά, μπορείς να γράψεις κάποια σχόλια στον οδηγό για να σε εντοπίσει πιο εύκολα. Δες εδώ:

taxibeat-gif2-greekiphone

Σημείο παραλαβής είναι ο χώρος μπροστά από το πλοίο. Εδώ να ξέρεις πως το κόστος της διαδρομής σου θα είναι ό,τι γράψει το ταξίμετρο συν το φόρο για παραλάβη από λιμάνι (€1,17) και χρέωση €0,43 για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών.

ΚΤΕΛ / Σταθμούς Τρένου

Εδώ ισχύει ό,τι ακριβώς και στις προηγούμενες περιπτώσεις. Το μόνο που θα χρειαστεί να επιβεβαιώσεις στο Voucher είναι το ονοματεπώνυμο σου και το κινητό σου. Παρόμοια, να ξέρεις πως το κόστος της διαδρομής σου θα είναι ό,τι γράψει το ταξίμετρο συν ο φόρος για παραλάβη από υπεραστικούς σταθμούς λεωφορείων (€1,17) και χρέωση €0,43 για κάθε αποσκευή άνω των 10 κιλών.

Safe travels 🙂

Taxibeat