iOS 8.3

ios 8.3 update greekiphone

Η Apple κυκλοφόρησε το iOS 8.3 για iPhone, iPad και iPod touch. Το update φέρνει μαζί του πάνω από 300 νέα emoji όπως επίσης και ένα νέο πληκτρολόγιο για την χρήση αυτών. Το νέο πληκτρολόγιο έρχεται με την δυνατότητα scroll δεξιά και αριστερά για την εμφάνιση των άλλων κατηγοριών, κάτι που βοηθάει πολύ περισσότερο στην χρήση από το προηγούμενο γραφικό περιβάλλον.

Η νέα ενημέρωση φέρνει επίσης και μια λίστα από νέες γλώσσες για την χρήση του Siri αλλά ακόμα σε αυτές δεν συμπεριλαμβάνεται η Ελληνική. Οι νέες γλώσσες είναι Ρώσικα, Δανέζικα, Ολανδικά, Ταϊλανδέζικα, Σουηδικά, Τούρκικα και Πορτογαλέζικα. Το Siri φέρνει επίσης νέες επιλογές όπως την χρήση ανοιχτής ακρόασης σε κάποια κλήση που θέλουμε να κάνουμε.

Μικρότερες αλλαγές που συμπεριλαμβάνει το update είναι το πως και πότε η συσκευή μας θα ζητήσει τον κωδικό για την αγορά μιας εφαρμογής ή για οτιδήποτε άλλο στο iTunes Store. Μέσα στα settings υπάρχει πια η επιλογή για την εναλλαγή δικτύου από 4G σε 3G αλλά και σε 2G. Ακόμα, υπάρχει η δυνατότητα φιλτραρίσματος των μηνυμάτων μας από ανεπιθύμητους ή ακόμα και η αναφορά αυτών των διαφημίσεων που λαμβάνουμε σαν junk.

Φυσικά το νέο update φέρνει και διορθώσεις στην χρήση του Apple Watch και των εφαρμογών που χρησιμοποιούν συνεχώς την τοποθεσία μαζί με αρκετά bug fixes αλλά και πολλές βελτιώσεις.