Safari 7.0.3

Apple Safari update 7.0.3 greekiphone

Μετά την αναβάθμιση των εφαρμογών iWork η Apple δίνει στους χρήστες Mavericks και την επόμενη έκδοση για τον Safari. Η νέα έκδοση 7.0.3 είναι ένα minor update που φέρνει βασικά bug αλλά και security fixes.

Συγκεκριμένα η νέα έκδοση επιτρέπει πια στους χρήστες να επιλέξουν μέσα από τις ρυθμίσεις του Safari αν θέλουν να βλέπουν ποια sites έχουν την δυνατότητα να στείλουν push notification. Απλά ξετικάρετε το κουτάκι Allow websites to ask for permission to send push notifications αυτό θα αποτρέψει το οποιοδήποτε site στο μέλλον να στείλει notifications.

Εκτός από τα push notifications υπάρχει βελτίωση και fixes για τα urls από κάποια domains που μέχρι στιγμής δεν υποστηρίζονται από το Safari. Πρόκειται για τα domains με .pizza, .love και άλλα που έχουμε δει στο internet τον τελευταίο καιρό. Το Safari στη νέα του έκδοση θα αναγνωρίζει αυτού του τύπου τα domain και θα πηγαίνει στο σωστό url αντί να ψάχνει σε μηχανές αναζήτησης. Ακόμα υπάρχουν βελτιώσεις όσον αφορά το auto-fill για κάποια sites είτε θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε κάποια κάρτα είτε username και password που θυμάται το Safari για εμάς

Το καλύτερο στην νέα έκδοση όμως είναι ότι επιτέλους διορθώθηκε ένα “σπαστικό” bug που πάταγε enter πριν το κάνει ο χρήστης με αποτέλεσμα το Safari να μπαίνει σε όποια σελίδα θέλει ή νομίζει ότι πρέπει να μπει εκείνη την στιγμή που ο χρήστης δεν έχει γράψει ακόμα αυτο που θέλει.

Μαζί με το Safari 7.0.3, κυκλοφόρησε και το Safari 6.1.3 για όσους χρήστες δεν είναι ακόμα στο OS X Mavericks. Μπορείτε να κάνετε update άμεσα από το App Store στο Mac σας ή να κατεβάσετε τις ενημερώσεις από την αργότερα από το site της Apple.

(Via 9to5Mac)

One thought on “Safari 7.0.3

Comments are closed.