Downgrade iOS 8.0.1 to iOS 8

Αν είσαστε πάνω από το iPhone και περιμένετε update για να γίνει καλύτερη η μπαταρία ή για να διορθωθούν τα κολλήματα του iOS 8, τότε χάσατε! Η Apple πριν λίγο κυκλοφόρησε το iOS 8.0.1 με βελτιώσεις στην απόδοσης και αρκετά bug buggy bug bugs.

Όμως για καλή μας τύχη κάποιοι δημιούργησαν ήδη ένα μικρό οδηγό που θα μας επιτρέψει να γυρίσουμε πίσω στο iOS 8. Αν είστε από τους άτυχους που έκαναν το update, ελπίζω να μην έχετε iPhone 6 και να ακολουθήσετε τα παρακάτω βήματα για να διορθώσετε το πρόβλημα σας.

– Download το iOS 8.0 firmware για την συσκευής σας από εδώ

– Κλείστε το Find My iPhone. Πηγαίνετε στις Ρυθμίσεις > iCloud και κλείστε την επιλογή Find My iPhone.

– Συνδέστε την συσκευή σας στο Mac και ανοίξτε το iTunes.

– Πηγαίνετε στο iTunes και βρείτε το iPhone σας στην sidebar, αν είστε σε Mac (σε windows κρατήστε το shift) κρατήστε πατημένο το alt και κάντε κλικ στο Check for Update. Στο παράθυρο που θα ανοίξει βρείτε το ipsw που κατεβάσαμε πιο πάνω και πατήστε το Open ή κάντε διπλο κλικ πάνω του.

– Στο μήνυμα που θα εμφανιστεί από το iTunes για το update σε iOS 8 πατήστε το Update.

Το καλό με την επιλογή Check for Update όπως καταλάβατε, είναι ότι δεν θα χάσετε τίποτα από το περιεχόμενο του iPhone (φωτογραφίες, μηνύματα, κλήσεις κτλ) και απλά θα μεταβείτε στην έκδοση 8.0. Μετά από αυτό ακούστε το τραγουδάκι και περιμένετε για το iOS 8.0.x.

(via iDB)