Adobe Lightroom για iPad

adobe lightroom for ipad greekiphone

Πρόσφατα η Adobe κυκλοφόρησε το Adobe Lightroom για iPad, δίνοντας την δυνατότητα να επεξεργαστούμε και να οργανώσουμε τις φωτογραφίες μας από την φωτογραφική μας χρησιμοποιώντας διάφορα εργαλεία.

Συγχρονίστε αυτόματα όλες τις φωτογραφίες που έχετε επεξεργαστεί με το Lightroom 5 στο Mac ή στο PC σας. Ακόμα, μπορείτε να μοιραστείτε τις φωτογραφίες που θέλετε εύκολα σε διάφορα κοινωνικά δίκτυα μέσα από την εφαρμογή.

Συγκεκριμένα η εφαρμογή για iPad μας επιτρέπει να επεξεργαστούμε φωτογραφίες από DSLR camera με την χρήση των Smart Previews, να επεξεργαστούμε αυτές που βρίσκονται στο Camera roll του iPad ή και ακόμα να βελτιώσουμε τις φωτογραφίες με την χρήση των γνωστών εργαλείων και των ρυθμίσεων του Lightroom.
Ακόμα μπορούμε να εισάγουμε τις φωτογραφίες από το Camera roll του iPad, να τις σημειώσουμε ή ακόμα και να τις κάνουμε reject.
Τέλος, μπορούμε να κάνουμε αυτόματα sync τις επεξεργασμένες μας φωτογραφίες με όλα τα στοιχεία και τις συλλογές που έχουμε στο Lightroom 5.

[app 804177739]

Η Adobe όπως με όλες τις εφαρμογές της τα τελευταία χρόνια κρατάει το Lightroom σαν μέρος της σουίτας Creative Cloud στην οποία μπορούμε να πάρουμε μέρος με συνδρομή. Οπότε η εφαρμογή είναι δωρεάν αλλά θα πρέπει να κάνουμε sign up για ένα από τα πακέτα συνδρομής για να χρησιμοποιήσουμε το Lightroom για iPad.

(via MacStories)