Παρουσίαση του iOS 7, που σύντομα θα έχουμε τη δυνατότητα να απολαύσουμε!

ios 7 greekiphone

Ο λόγος αυτή τη στιγμή για το αναμενόμενο iOS 7! Ο Craig Federighi επί σκηνής, αναλύει τα νέα χαρακτηριστικά και τον ολοκαίνουριο σχεδιασμό του iOS 7! Απο σήμερα και στο εξής, το πολυαναμενόμενο iOS 7 θα διατεθεί κι επίσημα και εκατομμύρια χρήστες θα είναι σε θέση να το απολαύσουν!

Τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 7, πέρα απο τον σχεδιασμό και την εμφάνιση, θα είναι το Control Center, ανασχεδιασμένο Notification Center, νέες μελωδίες για τα μηνύματα, διαφορετικό και ανασχεδιασμένο multitasking! Επιπροσθέτως αλλάζει και η Camera, καθώς προστίθενται φίλτρα, και μικρογραφίες φωτογραφιών! Μια ακόμα νέα λειτουργία που θίγει ο Craig Federighi επι σκηνής, είναι το AirDrop το οποίο κινείται στη γενική φιλοσοφία του Bluetooth και μας επιτρέπει την ανταλλαγή αρχείων μεταξύ των συσκευών μας, αλλά όχι ανταλλαγή μουσικής!

Το να αναφέρουμε όλα αυτά τα νέα χαρακτηριστικά που μας φέρνει το ολοκαίνουριο iOS 7, είναι μάλλον χρονοβόρο κι άσκοπο μιας και θα τα ανακαλύψουμε εν καιρώ ένα ένα μόνοι μας κατά τη χρήση! Το iOS 7 θα είναι διαθέσιμο σε όλες τις iOS συσκευές απο το iPhone 4 κι έπειτα!