Strophes – Μια όμορφη εφαρμογή για στίχους

strophes beautiful lyrics reader for mac and ios-greekiphone

Η εφαρμογή Strophes είναι ο καλύτερος τρόπος που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο App Store για να διαβάσουμε στίχους στο iPhone μας. Σχεδιασμένη για να δουλεύει σωστά με την μουσική βιβλιοθήκη που έχετε στο iPhone ή στο iPod σας, η εφαρμογή Strophes παρέχει εκατομμύρια στίχους και συγχρονισμό στο scrolling κάτι που θα κάνει την ανάγνωση των στίχων από τα αγαπημένα μας τραγούδια παιχνίδι.

[appscreens 595444397]
[app 595444397]

Απλά κάντε αναπαραγωγή στο iPhone ή στο iPod touch και αφήστε το Strophes να εμφανίσει και να συγχρονίσει τους στίχους σε πραγματικό χρόνο. Χρησιμοποιήστε τα controls από την εφαρμογή Strophes, μεταφράστε οποιοδήποτε τραγούδι μόνο με ένα tap και μοιραστείτε τους αγαπημένους σας στίχους στο Facebook, Twitter ή ακόμα και μέσα από iMessage.

Δεν σας φτάνει αυτό; Το Strophes έρχεται με μια πολύ ισχυρή μηχανή αναζήτησης για να μπορείτε να βρείτε νέους στίχους όπως επίσης και να διαβάσετε για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες και μπαντες χωρίς να χρειάζεται να αλλάξετε εφαρμογή.

Strophes ~ Beautiful Lyrics Reader for your iPhone.

♫ Συγχρονισμός στο scrolling

Ξεχάστε το scrolling όταν διαβάζετε τους αγαπημένους σας στίχους. Απλά κάντε αναπαραγωγή οποιοδήποτε τραγούδι και αφήστε το Strophes να επισημάνει την τρέχουσα γραμμή για εσάς.

♫ Ισχυρά controls

Δεν χρειάζεται να πηγαίνετε στην εφαρμογή της μουσικής και πάλι πίσω στο Strophes. Χρησιμοποιήστε τα ενσωματωμένα controls play, pause ή πηγαίνετε στο επόμενο/προηγούμενο κομμάτι κατευθίαν μέσα από την εφαρμογή.

♫ Υπέροχα εξώφυλλα

Το Strophes θα φορτώσει όλα τα εξώφυλλα από τα τραγούδια σας. Δεν έχουν όλα σας τα τραγούδια εξώφυλλα; Κανένα πρόβλημα, το Strophes θα ψάξει να βρει όσα λείπουν.

♫ Βιογραφίες Καλλιτεχνών

Αναρωτηθήκατε πως ξεκίνησαν οι Coldplay ή οι Beatles; Μάθετε περισσότερα για τους αγαπημένους σας καλλιτέχνες με το Strophes.

♫ Απίστευτο γραφικό περιβάλλον

Επιλέξτε ένα από τα τρία πανέμορφα themes (Golden Twine, Cafe Royal και Charcoal) και τις τέλειες επιλογές για γραμματοσειρές (Helvetica, Noteworthy και Georgia).

♫ Μοίρασμα στίχων με ένα μόνο κλικ

Θελήσατε ποτέ να μοιραστείτε τους στίχους από κάποιο τραγούδι με τους φίλους σας; Το Strophes σας δίνει την δυνατότητα να τα μοιραστείτε στο Facebook, στο Twitter ή και με iMessage με ένα μόνο tap.

Σας άρεσει το Strophes για το iPhone; Δείτε και το Strophes για Mac.

[app 484223787]

One thought on “Strophes – Μια όμορφη εφαρμογή για στίχους

Comments are closed.