Greek Developer – Δέκα με Παρέα

deka me parea greek developer greekiphone

Εδώ και λίγες μέρες κυκλοφόρησε στο App Store το νέο παιχνίδι Δέκα με Παρέα από την Ελληνική εταιρεία DigiMagix, ένα επιτραπέζιο το οποίο μπορούμε εύκολα να φτιάξουμε στα μέτρα μας.

[appscreens 624597882]
[app 624597882]

Το Δέκα με Παρέα είναι το μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων που μας δίνει την δυνατότητα να προσθέσουμε άμεσα δικές μας ερωτήσεις-απαντήσεις, να ακυρώσουμε ερωτήσεις που έχουν εμφανιστεί στο παρελθόν και γενικά να φτιάξουμε το παιχνίδι όπως εμείς το θέλουμε ορίζοντας διάρκεια και τα θέματα που θα υπάρχουν σε κάθε παιχνίδι. Δείτε την λεπτομερή περιγραφή του παιχνιδιού από το App Store στη συνέχεια.

Το 10 με Παρέα είναι το μοναδικό επιτραπέζιο παιχνίδι ερωτήσεων που σας δίνει την δυνατότητα να προσθέσετε άμεσα δικές σας ερωτήσεις-απαντήσεις, να «ακυρώσετε» ερωτήσεις που έχουν ξαναπεράσει και να προσαρμόσετε το παιχνίδι στα μέτρα σας ορίζοντας διάρκεια χρόνου και τα θεματικά πεδία που θα περιέχονται σε κάθε παιχνίδι.

Το 10 με παρέα σχεδιάστηκε με σκοπό να προσφέρει σε σας και τους φίλους σας ατέλειωτες ώρες διασκέδασης και όχι μόνο! Με ερωτήσεις από 11 κατηγορίες, το παιχνίδι ελέγχει τις γνώσεις σας σε «κλασικά» θέματα, όπως Γεωγραφία και Ιστορία, σε «εναλλακτικούς» τομείς, όπως Κόμικς και Κινηματογράφος αλλά και σε «βγαλμένα από τη ζωή» ζητήματα, όπως Έρωτας και Καθημερινότητα!

Το περιεχόμενο του 10 με παρέα δεν τελειώνει ποτέ! Όχι μόνο γιατί περιέχει πλήθος ερωτήσεων από 11 πολύ ενδιαφέρουσες κατηγορίες, αλλά και γιατί εσείς οι ίδιοι μπορείτε να δημιουργήσετε τις δικές σας ερωτήσεις και κατηγορίες και να τις χρησιμοποιήσετε στον επόμενο αγώνα!

Μαζέψτε λοιπόν την παρέα και ξεκινήστε!

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ
– 11 Κατηγορίες Περιεχομένου
– 500 Κάρτες Ερωτήσεων
– Κάθε κάρτα ερωτήσεων έχει μια δεξαμενή 15–20 απαντήσεων (10 από τις οποίες επιλέγονται τυχαία κάθε φόρα)
– Κάθε απάντηση έχει διαφορετικό βάρος
– Δυνατότητα Επιλογής των Κατηγοριών Περιεχομένου που θα συμμετέχουν σε κάθε παιχνίδι
– Δυνατότητα ορισμού των γύρων ανά παιχνίδι
– Δυνατότητα ορισμού του διαθέσιμου χρόνου ανά κάρτα
– Δυνατότητα άμεσης φόρτωσης καινούργιας κάρτας (σε περίπτωση που οι ομάδες θεωρούν ότι την έχουν ξαναπαίξει πρόσφατα )
– Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ προσθήκης περιεχομένου από τους παίκτες (καινούργιας κατηγορίας, καινούργιας κάρτας, καινούργιων απαντήσεων)
– Δυνατότητα ΑΜΕΣΗΣ προσθήκης περιεχομένου από τους παίκτες στις ήδη υπάρχουσες κατηγορίες και κάρτες (π.χ. προσθήκη καρτών σε κατηγορία ή προσθήκη απαντήσεων σε ήδη υπάρχουσα κάρτα)

ΠΩΣ ΠΑΙΖΕΤΑΙ
Χωριστείτε σε δύο ομάδες (Α και Β). Ένας παίκτης από την Ομάδα Β επιλέγει Νέο παιχνίδι και το παιχνίδι ξεκινά. Στην οθόνη που ακολουθεί φαίνεται ποια Ομάδα παίζει, σε ποια κατηγορία και με ποια ερώτηση (κάρτα). Ο παίκτης της Ομάδας Β που κρατά τη συσκευή διαβάζει την ερώτηση στην Ομάδα Α και επιλέγει το κουμπί Ξεκινήστε! Ο χρόνος αρχίζει να τρέχει και η Ομάδα Α πρέπει να βρει τις απαντήσεις μέσα στο χρόνο αυτό.

Ο παίκτης της Ομάδας Β που κρατά τη συσκευή σβήνει τις σωστές απαντήσεις ακουμπώντας πάνω τους. Αν κάνει λάθος, ακουμπάει ξανά. Μόλις ο χρόνος τελειώσει, οι παίκτες ελέγχουν ότι έχουν διαγραφεί οι απαντήσεις που ακούστηκαν. Με κλικ στο κουμπί Συνέχεια, εμφανίζεται ο πίνακας της Βαθμολογίας. Στη συνέχεια, η Ομάδα Β δίνει τη συσκευή σε έναν παίκτη της Ομάδας Α και το παιχνίδι εξελίσσεται με τον ίδιο τρόπο. Νικήτρια Ομάδα αναδεικνύεται αυτή με τους περισσότερους πόντους.

H DigiMagix στο παρελθόν έχει κυκλοφορήσει και άλλα παιχνίδια που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.