Mailbox App – κυκλοφόρησε στο App Store, κρατήστε τη θέση σας τώρα

mailbox app for iphone greekiphone

Χθες κυκλοφόρησε στο App Store η πολυαναμενόμενη εφαρμογή Mailbox για το iPhone από την εταιρία Orchestra η οποία είναι εμπνευσμένη από το Sparrow και το Clear.

Το Mailbox είναι μια νέα εφαρμογή με ανασχεδιασμένο inbox ελαφρύ, γρήγορο και φιλικό με φορητές συσκευές. Με ένα απλό swipe μπορούμε να μεταφέρουμε τα mail μας στα σκουπίδια (trash) ή στο αρχείο (archive). Βρείτε μια συζήτηση ολόκληρη με μιας και δείτε την σαν chat. Επιλέξτε ποια mail θέλετε να θυμηθείτε αργότερα μόνο με ένα tap και αυτά θα επιστρέψουν στο inbox αυτόματα για να εστιάσετε την προσοχή σας.

Το Mailbox ελέγχει το email από cloud και το φέρνει στο iPhone ασφαλές. Μπορείτε ακόμα να δέχεστε notifications για το κάθε νέο mail. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να προσθέσετε τους Gmail λογαριασμούς σας για γρήγορη πρόσβαση ενώ είστε έξω.

Το μόνο κακό θα λέγαμε του Mailbox, είναι ότι υποστηρίζει μόνο λογαριασμούς Gmail μέχρι στιγμής αλλά η Orchestra αναφέρει ότι πρόκειται να επεκτείνει την εφαρμογή και προς άλλες υπηρεσίες και πλατφόρμες. Πρόσθετα, υπάρχει και μια μεγάλη ουρά στην οποία θα πρέπει να περιμένετε για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή. Σε αυτή την ουρά βρισκόμαστε και εμείς και ίσως να μην έχουμε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουμε την εφαρμογή μέχρι και τα μέσα της άλλης εβδομάδας.

Κατεβάστε τώρα δωρεάν το Mailbox για να μπείτε στην ουρά.

[app 576502633]

One thought on “Mailbox App – κυκλοφόρησε στο App Store, κρατήστε τη θέση σας τώρα

Comments are closed.