iWatch μέσα στο 2013;

          isiri-05

Καιρό τώρα μας κατακλύζουν φήμες απο την άλλη μεριά του Ατλαντικού, πως η Apple πρόκειται να κυκλοφορήσει ένα “έξυπνο” ρολόι, που θα διαφέρει πολύ απο τα γνωστά σε όλους μας ρολόγια.

Ας βάλουμε τις φήμες σε μια σειρά… Ήδη απο το Δεκέμβριο του 2011, το γνωστό σε όλους μας 9to5Mac, είχε κάνει μια σχετική αναφορά, που όμως ως επι το πλείστον αναφερόταν στη σύγκριση του iPod nano, που με το αντίστοιχο αξεσουάρ γινόταν ρολόι χειρός, με τον κύριο ανταγωνιστή στην κατηγορία, που δεν ήταν άλλο απο το Sony LiveView. ‘Οπου υπάρχει καπνός όμως, υπάρχει σίγουρα και φωτιά, και τώρα νέες φήμες έρχονται να κάνουν την εμφάνισή τους, απο την Κίνα αυτή τη φορά!

Σύμφωνα με το iphone.tgbus.com λοιπόν, η Apple βρίσκεται ήδη σε συνεργασία με την Intel, για το σχεδιασμό του iWatch. Ως λέγεται, θα φέρει τεχνολογία Bluetooth 4.0, και πιθανώς τον όλο σχεδιασμό να πλαισιώνει μια οθόνη 1.5″ τεχνολογίας OLED.

Εμείς με τη σειρά μας ελπίζουμε πως η άριστη σχέση μεταξύ Apple και Intel, πιθανώς να μας επιτρέψουν να απολαύσουμε αυτό το νέο τεχνολογικό πειρασμό, μέσα στο πρώτο μισό του 2013.

[via 9to5Mac]