Angry Birds Go! – Τα θυμωμένα πουλάκια σε νέες περιπέτειες!

Angry Birds GO new game from Rovio greekiphone
Ας κάνουμε μια λίγο απότομη εισαγωγή αυτή τη φορά, μιας κι έχουμε μιλήσει παρελθοντικά ήδη γι αυτό, κι ας μπούμε απευθείας στο θέμα σήμερα… Περί παιχνιδιών ο λόγος, και η γνωστή μας Rovio, φαίνεται πως ξαναχτυπά δυνατά γι ακόμα μια φορά!

Τα αγαπημένα μας θυμωμένα πουλάκια, σε νέες περιπέτειες μα τώρα πιο ανταγωνιστικές, πιο “στιβαρές”! Ποιός είπε οτι ο μόνος τρόπος να μάχεσαι τα μισητά γουρούνια είναι με το να τα γκρεμίζεις; Με το Angry Birds Go! μπορείς κάλλιστα να το κάνεις με τις οδηγικές σου ικανότητες! Ναι καλά καταλάβατε! Τα Angry Birds μπαίνουν στο χειροποίητο ξύλινο αμαξάκι τους και ξεχύνονται στις πίστες του Piggy Island, για ξέφρενες ταχύτητες και περιπετειώδη οδήγηση!

Και τώρα ποιά είναι η αποψή μας; Παρότι προσωπικά εγώ, σπάνια παίζω παιχνίδια, κι ακόμα πιο σπάνια κολλάω με αυτά, το συγκεκριμένο με κέρδισε! Το όμορφο interface του, οι 3 διαστάσεις του, το χαρούμενο μουσικό “χαλί” που θα σας συντροφεύει όσο αγωνίζεστε, το κάνουν ένα ευχάριστο και εθιστικό παιχνίδι! Τι περιμένετε να το δοκιμάσετε; Θα το βρείτε free στο App Store, και είναι κατάλληλο και για iPad!

[app 642821482]