iPad mini with Retina Display

ipad mini with retina display beauty greekiphone

Μέρος της παρουσίασης και μετά το iPad Air που άφησε αρκετά σαγώνια στο πάτωμα, ήταν και το αναμενόμενο iPad mini με Retina Display. Χωρίς να κάνει κάποια αλλαγή στις ίντσες της οθόνες η Apple προσφέρει την ίδια 7.9 ίντσες οθόνη του iPad mini με Retina ανάλυση στα 2048×1536 ίδια με αυτή του κανονικού iPad.

Και στο iPad mini θα δούμε τον νέο επεξεργαστή A7 της Apple και τον motion co-processor M7. Η iSight είναι 5 megapixel με έναν backside illumination αισθητήρα και δυνατότητα εγγραφής 1080p HD video ενώ η FaceTime HD κάμερα που βρίσκεται πάνω από την οθόνη συντροφεύεται από δύο μικρόφωνα. Όπως και το iPad Air, και το iPad mini έρχεται με υποστήριξη τεχνολογίας MIMO (Multiple In Multiple Out) στην κεραία WiFi που το κάνει 2 φορές πιο γρήγορο. Η μπαταρία του φτάνει τις 10 ώρες ενώ και πάλι κυκλοφορούν δύο μοντέλα με WiFi 802.11a/b/g/n και LTE cellular.

ipad mini with retina display greekiphone

Το iPad min έρχεται λίγο πιο λεπτό από τον προκάτοχο του με πάχος 7,5 χιλιοστά και βάρος περίπου 330 γραμ. (το βάρος είναι διαφορετικό στο Cellular μοντέλο). Το καινούριο iPad mimi θα κυκλοφορήσει τον Νοέμβριο και θα είναι διαθέσιμο και αυτό σε Space Gray και Sliver χρώματα.

Η τιμή του iPad mini αυξήθηκε λιγάκι με την άφιξη της Retina Display και αρχίζει από $399 στην Αμερική. Θα κυκλοφορήσει σε 16GB, 32GB, 64GB και 128GB αργότερα τον Νεόμβριο. Μαζί με το iPad mini η Apple συνεχίζει να διαθέτει το iPad mini 1ης γενιάς σε πιο χαμηλή τιμή που αρχίζει από $299 για το WiFi και $429 για το WiFi + LTE μοντέλο.

Περισσότερα στη σελίδα της Apple