Τι να περιμένουμε απο τα νέα iPads;

iPad mini and iPad 5 event greekiphone

Η 22η του Οκτωβρίου βρίσκεται προ των πυλών, και η αναμονή για το προγραμματισμένο event της Apple μεγαλώνει. Νέα iPads, Maverics, και ίσως νέα Mac. Ήδη το διαδίκτυο όμως, έχει κατακλυστεί κυρίως, απο φωτογραφίες και parts των νέων iPads. Μα τι ψιθυρίζεται για το hardware κομμάτι τους;

Σύμφωνα με τον πολύ γνωστό αναλυτή Ming Chi Kuo της KGI, περιμένουμε ένα iPad 5 με ολοκληρωτικά διαφορετικό design, το οποίο θα παραπέμπει σχεδιαστικά στο σασί του υπάρχοντος iPad mini. O λόγος γίνεται για μια συσκευή, 20% πιο ελαφριά απο τον προκάτοχό της, πιο λεπτή, με κάμερα της τάξεως των 8ΜΡ, στην οποία “θα δίνει ζωή”, ο 64bit, A7X επεξεργαστής.

Αναφορικά με το iPad mini συνεχίζει ο Kuo, όλα δείχνουν πως θα διατηρηθεί το υπάρχον σασί, μα θα προστεθεί μια οθόνη τεχνολογίας Retina, ανάλυσης 2048×1536 σε 7.9″. Επιπρόσθετα, ο επεξεργαστής που θα “φορά” το… μικρό της παρέας, προφανώς δε θα είναι άλλος, απο τον Α7, που τώρα κοσμεί, το iPhone 5S.

Άραγε τι χρωματικές επιλογές θα δώσει η Apple στο καταναλωτικό κοινό; Μόνο λευκό και μαύρο; Λίγες ώρες έμειναν να το διαπιστώσουμε, κι εμείς θα σας κρατήσουμε, όπως πάντα, ενήμερους!

[via 9to5Mac]

One thought on “Τι να περιμένουμε απο τα νέα iPads;

Comments are closed.