iPhone 5C – υποδεέστερο software έναντι χαμηλού κόστους;

20130813-185009.jpg

Καθώς πλησιάζουμε στην ημερομηνία διάθεσης του φθηνότερου iPhone και με τα parts να κατακλύζουν τον ιστό, στους κύκλους των οικονομικών αναλυτών καθώς και όσων ασχολούνται με την πορεία της εταιρείας, δημιουργούνται ερωτήματα ουσιώδη με κυρίαρχο αυτών, πως θα καταφέρει η εταιρεία να ισορροπήσει τις πωλήσεις των μοντέλων της χωρίς το iPhone 5C να παρασιτήσει των iPhone 5 και iPhone 5S.

Μία πιθανότητα είναι να διατεθεί το φθηνότερο μοντέλο iPhone, μόνο στις αναπτυσσόμενες χώρες της Ασίας και όχι σε Ευρώπη και Αμερική. Αυτό όμως είναι κάτι που η εταιρεία δε συνηθίζει να κάνει. Σύμφωνα με τον αναλυτή Gene Munster και τη δική του εκδοχή, το iPhone 5C θα φέρει υποδεέστερο software έναντι των ακριβών μοντέλων, και θα εκλείπουν απο αυτό χαρακτηριστικά τύπου Siri. Το Siri απο την εποχή του iPhone 4S, έχει γίνει συνώνυμο του iPhone και ο προσωπικός βοηθός που όλοι οι μη iPhone users ζήλευαν.

Σε μια εποχή που ακόμα και η φθηνότερη Android συσκευή διαθέτει Voice Assistant, θα ήταν άραγε φρόνιμη μια τέτοια έλλειψη απο το iPhone 5C προς μείωση κόστους; Εσείς τι πιστεύετε;

[via 9to5Mac]

One thought on “iPhone 5C – υποδεέστερο software έναντι χαμηλού κόστους;

Comments are closed.