Square Stand – δεν είναι απλά ένα iPad stand…

20130706-193321.jpg

Οι iOS συσκευές μας τείνουν πια να αντικαταστήσουν πολλές απο τις συσκευές που χρησιμοποιούσαμε στην καθημερινότητα μας για διάφορες δουλειές. Η πληθώρα των εφαρμογών και των αξεσουάρ που τις συνοδεύουν είναι τόσο μεγάλη, ώστε πραγματικά θα ήταν αδύνατο να απαριθμήσουμε αυτά που μπορούν να κάνουν προς διευκολυνσή μας.

Ήδη απο το Μάιο, είχε ανακοινωθεί σε διάφορα sites το Square Stand. Μια συσκευή χρήσιμη στον επαγγελματία και κάτοχο καταστήματος, μιας και καθιστά το iPad κάτι σαν ταμειακή μηχανή. Έφτασε η στιγμή λοιπόν, που η συσκευή θα διατίθεται στα Apple Stores ανα τον κόσμο, και θα πωλείται στην τιμή των $299.

Παρότι αρχικά μοιάζει σαν ενα κοινό και κομψό stand που συγκρατεί το iPad μας, το Square Stand έχει τη δυνατότητα να συνδέεται με περιφερειακά απαραίτητα για ένα κατάστημα όπως barcode scanners, ταμειακές μηχανές, εκτυπωτές αποδείξεων κλπ, καθώς και να “διαβάζει” πιστωτικές κάρτες για πελάτες που δε θα πληρώνουν σε μετρητά. Το μόνο ίσως μειονέκτημα της συσκευής είναι η υποστήριξη 30 pin connector, που το καθιστά συμβατό με τα iPad 2ης και 3ης γενιάς μόνο.

[via MacRumors]

One thought on “Square Stand – δεν είναι απλά ένα iPad stand…

Comments are closed.