Jim Dalrymple: το iOS 7 ακόμα σχεδιάζεται…

Το iOS 7 έρχεται με έναν εντελώς νέο σχεδιασμό και επηρεάζει τους χρήστες, άλλους θετικά και άλλους αρνητικά. Όμως ο Jim Dalrymple, γνωστός από τις επαφές του στην Apple και από επαληθεύσεις για διάφορα Apple Events στο παρελθόν, δημοσίευσε νωρίτερα σήμερα ένα άρθρο με τίτλο “Don’t worry about iOS 7”. Σε αυτό γράφει:

Αρχικά, υπάρχουν μερικά πράγματα που πρέπει να θυμάστε για το iOS 7, δεν είναι καν τελειωμένο όσον αφορά το σχεδιασμό και την χρησιμότητα. Οι τεχνικοί της Apple σταμάτησαν να προσθέτουν και να κάνουν αλλαγές στο λειτουργικό σύστημα πριν από την WWDC, ώστε να έχουν μια αρκετά σταθερή έκδοση να δείξουν στο keynote. Αλλά δεν έχει τελειώσει.

Δεύτερον και είμαι έκπληκτος που το αναφέρω, πρόκειται για μια beta για developers. Δεν είναι build για να εγκαταστήσει ο οποιοσδήποτε χρήστης. Δεν έχει φτιαχτεί για εσάς και η εγκατάσταση της δεν θα έπρεπε να είναι καν στα σχέδια σας. Πρόκειται για μια beta που θα δώσει εκτός των άλλων την δυνατότητα στους developers να αποφασίσουν πως θα χρησιμοποιήσουν τα νέα APIs και πως θα τροποποιήσουν τις εφαρμογές τους.

Ακόμα δεν έχει έρθει η στιγμή για να πάρετε την απόφαση αν θα κάνετε εγκατάσταση την νέα έκδοση του iOS και δεν θα πρέπει να το σκέφτεστε καν αυτό. Αφήστε την Apple να δουλέψει πάνω στο νέο λειτουργικό σύστημα και τους developers να φτιάξουν τις εφαρμογές τους έτοιμες για αυτό και ηρεμήστε και μην ανησυχείτε για το iOS 7.

Με αυτά τα λόγια ο Jim Dalrymple προσπαθεί να πείσει τους χρήστες ότι το iOS 7 δεν έχει κυκλοφορήσει ακόμα επίσημα, πρόκειται απλά για μια beta, την πρώτη κιόλας και είναι λογικό αυτή να βγάλει διάφορα προβλήματα, να κάνει την συσκευή μας να ζεσταίνεται υπερβολικά, να κολλάει και άλλα πολλά που ήδη έχετε δει όσοι την έχετε ήδη περάσει.