Vodafone LTE απο σήμερα σε ισχύ!

Vodafone-4G for iphone 5 greekiphone

Θα είναι περίπου 1 μήνας απο τότε που η Vodafone έδωσε με τη μορφή αναβάθμισης, το περιβόητο “διακοπτάκι” για να ανοίγουμε ή να κλείνουμε το LTE στο iPhone 5 μας. Το διακοπτάκι το είχαμε λοιπόν, αλλα μέχρι στιγμής δεν είχαμε καταφέρει να απολαύσουμε τις ταχύτητες του 4G μιας και η ίδια η εταιρεία δεν τις είχε ακόμα προς διάθεση στο ευρύ κοινό.

Σήμερα, και με τα διάφορα που ειπώνονται σε socials και στα πηγαδάκια των απανταχού Greek gadget lovers, φαίνεται πως αυτό αλλάζει! Παύει πια να ισχύει το πιλοτικό στάδιο το οποίο ήταν σε ισχύ απο το Μάιο, και η διάθεση του 4G ανα περιοχές έχει ήδη ξεκινήσει. Μην ανησυχήσετε αν ακόμα δεν βλέπετε την πολυπόθητη ένδειξη “LTE” στη συσκευή σας, καθώς μάλλον όπως έγινε και με την Cosmote, η όλη διαδικασία θα ολοκληρωθεί σταδιακά. Αν μένετε Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, δεν έχετε παρά να περάσετε μια βόλτα απο το κέντρο ώστε να το ελέγξετε!

Ενώ αρχικά το κέντρο εξυπηρέτησης πελατών μας έδινε σαφείς οδηγίες πως η ενεργοποίηση θα γίνεται αυτόματα, φαίνεται πως πρέπει να το ενεργοποιήσετε εσείς χειροκίνητα. Το μόνο που έχετε να κάνετε, είναι να στείλετε τη φράση “4G NAI” στο 1285. Θα σας αποσταλεί ενημερωτικό μήνυμα επιβεβαίωσης πως κάνατε τη διαδικασία σωστά. Έτοιμοι για ένα γρήγορο mobile internet;

Σημαντικό: Σύμφωνα με πολύ έγκυρη πηγή, η εμπορική διάθεση του Vodafone LTE παρότι ξεκίνησε απο σήμερα, είναι ανεπίσημη! Η επίσημη διάθεση και οι δηλώσεις της εταιρείας σχετικά με το 4G, θα είναι όπως πληροφορηθήκαμε την ερχόμενη εβδομάδα! Μην απορήσετε λοιπόν, όπως εγώ, αν καλείτε στο κέντρο Εξυπηρέτησης Πελατών και δηλώνου άγνοια σε οτιδήποτε αφορά το LTE σε iPhone 5, τη στιγμή που ίσως βλέπετε ήδη μπροστά σας την ένδειξη LTE στη συσκευή σας..