Apple Keynotes – ας θυμηθούμε…

Apple Keynotes greekiphone

Προσωπικά, όταν αγοράζω ένα προϊόν με το οποίο γνωρίζω πως θα δεθώ και θα το χρησιμοποιώ συνεχώς, αποκτώ άθελά μου και μια στενότερη σχέση με την εταιρεία που το παράγει. Παρακολουθώ τα νέα της, καθώς και τις παρουσιάσεις των προϊόντων της γιατί μου δίνεται με αυτό τον τρόπο η αίσθηση πως αποκτώ μια πιο “προσωπική” σχέση με αυτό που αγόρασα!

Απο αυτή μου την “ανάγκη” δε θα μπορούσε να λείπει η Apple, της οποία τα events παρακολουθώ ανελλιπώς γιατί κατά ένα περίεργο και συνάμα μαγικό τρόπο, καταφέρνει να με κάνει να νιώσω σα να έχω απέναντι μου ένα φυσικό πρόσωπο, κι όχι μια κολοσσιαία εταιρεία, το οποίο μου εκθέτει το προϊόν που αγόρασα. Αν κι εσείς λίγο έως πολύ νιώθετε το ίδιο, ας θυμηθούμε όλα τα σημαντικά events που μας παρουσίασαν με τόσο γλαφυρό και ζεστό τρόπο ο,τι απολαμβάνουμε σήμερα!

MacWorld 2007 Steve Jobs announce iPhone greekiphone

Δεν έχετε παρά να πατήσετε ΕΔΩ, και αυτομάτως θα οδηγηθείτε στο iTunes σας απ΄ όπου μπορείτε να επιλέξετε ποιό event θέλετε να δείτε ή να ακούσετε! Παράκληση, δώστε μια ιδιαίτερη προσοχή στο Keynote του 2007. Το αξίζει… Για πολλούς λόγους..