Η Apple ανακοίνωσε το iOS 7!

wwdc2013 ios 7 1 greekiphone

To πολυαναμενόμενο iOS 7, παρουσιάστηκε κατά τη διάρκεια του WWDC απο τον Tim Cook τον CEO της Apple! Το iOS, σύμφωνα με τον Cook, κατέχει το εξαιρετικά σημαντικό ποσοστό της τάξης του 73% ως προς την ικανοποίηση των χρηστών του!

wwdc2013 ios 7 2 greekiphone

Ήρθε μάλλον η ώρα, το ποσοστό αυτό να αυξηθεί κι άλλο, μιας και το iOS 7 έρχεται με μια πλειάδα νέων χαρακτηριστικών! Ο Jony Ive όπως συνηθίζεται, παρουσίασε τα νέα χαρακτηριστικά του iOS 7 μέσω ενός demo video! To νέο UI του iOS 7 δεν θυμίζει σε τίποτα τον προκάτοχό του! Με νέο flat σχεδιασμό απο άκρη σε άκρη, μας φέρνει αντιμέτωπους με το ομορφότερο και πληρέστερο ίσως iOS έως τώρα! Νέα εικονίδια, νέο “slide to unlock”, καθώς και προσθήκη widgets, που ονομάστηκε Control Center, προς διευκόλυνση μας! Το multitasking περνά σε άλλο επίπεδο και προστίθεται 3D περιβάλλον! Απλά εντυπωσιακό! Το Siri αποκτά νέα χαρακτηριστικά, αλλάζει η φωνή και μας δίνεται η επιλογή αντρικής ή γυναικείας, και θα προστεθούν και νέες γλώσσες! Επιπλέον συνεργάζεται με μια πλειάδα κατασκευαστών αυτοκινήτων! Το photo application αποκτά τελείως νέα όψη και χαρακτηριστικά, και το App Store το ακολουθεί με σημαντικότερο προσόν του, το αυτόματο update των application μας! Νέα εμφάνιση του Music App, με ενσωματωμένο iTunes Radio!

Δε θα ήταν φρόνιμο να σας παρουσιάσουμε μια μια τις αλλαγές, καθώς δεν θα τελειώσουμε ποτέ! Ξεχάστε απλώς ο,τι ξέρατε μέχρι τώρα περί iOS! Το iOS 7 θα είναι διαθέσιμο για iPhone 4 και μετέπειτα, iPad 2 και μετέπειτα, iPad mini, καθώς και iPod touch 5th gen!

One thought on “Η Apple ανακοίνωσε το iOS 7!

Comments are closed.