Η Apple κυκλοφόρησε το OS X 10.8.4

os x mountain lion 10.8.4 greekiphone

Η Apple κυκλοφόρησε την έκδοση 10.8.4 για το OS X Mountain Lion. Το Update που είναι διαθέσιμο στο Mac App Store και μπορείτε να το βρείτε μέσω του Software Update, φέρνει αρκετές βελτιώσεις και bug fixes. Τα αξιοσημείωτα σε αυτό είναι το νέο Safari 6.0.5, μια διόρθωση για την συνδεσιμότητα σε ασύρματα δίκτυα WiFi, βελτιωμένες κλήσεις στο FaceTime και βελτιώσεις σε για Exchange στο ημερολόγιο. Μαζί με όλα αυτά έρχεται και ένα fix για το iMessage που επιδιορθώνει την κατάσταση κάποιου χρήστη που πολλές φορές βλέπουμε ανενεργό. Τα Download links μπορείτε να τα βρείτε στη συνέχεια.

Με την νέα έκδοση του OS X 10.9 η Apple φημίζεται ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει μια πλήρως ανανεωμένη και γραμμένη από την αρχή έκδοση για το Safari, ένα πλήρως ανανεωμένο Finder με πολλές επιπλέον δυνατότητες που ανάμεσα σε αυτές μπορούμε να δούμε και tabs στα παράθυρα και φυσικά πολλές διορθώσεις στις περισσότερες native εφαρμογές αλλά και το σύστημα.

Η παρουσίαση του νέου OS X 10.9 πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην WWDC 2013 την Δευτέρα στις 10 Ιουνίου στις 20:00 το βράδυ. Μέινετε συντονισμένοι!

OS X 10.8.4
OS X 10.8.4 Combo