Haunting Melissa – Μια ταινία αποκλειστικά για iPhone και iPad

haunting melissa horror game movie from Edelstein greekiphone

Το Haunting Melissa είναι μια εφαρμογή από την Hooked Media Digital και τον παραγωγό ταινιών όπως το The Ring και το Mulholland Drive, Neil Edelstein. Η συγκεκριμένη εφαρμογή έχει στόχο να φέρει στις φορητές μας συσκευές ταινίες με έναν εντελώς νέο τρόπο.

Όπως και με τις σειρές (που μέχρι στιγμής δεν είναι διαθέσιμες στο Ελληνικό iTunes Store) που είναι χωρισμένες σε επεισόδια έτσι και η συγκεκριμένη ταινία είναι σε κομμάτια που ο χρήστης μπορεί να ξεκλειδώσει αφού μοιραστεί την εμπειρία προβολής στο Facebook ή αγοράζοντας το κάθε επεισόδιο μέσα από την εφαρμογή για $1.99 ή πληρώνοντας $6.99 με $14.99 για ολόκληρη την ταινία.

“The way stories are consumed has changed, so we set out to alter how stories are told,” said Neal Edelstein, founder of Hooked Digital Media, in an interview. “It’s terrifying to studios the drain that these devices have placed on the industry, so we have to find a new way to harness them.”

Αν και θα ήταν εύκολο να κυκλοφορήσει την νέα ταινία στο iTunes Store, αποφάσισε να της προσφέρει σε κομμάτια και μέσα από μία εφαρμογή για καλύτερο έλεγχο στο περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει. Κάτι τέτοιο δίνει επίσης στο στούντιο την δυνατότητα να προσθέσει στην πλοκή διάφορα στοιχεία οποιαδήποτε στιγμή. Αναφορά του MacRumors δείχνει επίσης ότι ο σκηνοθέτης της ταινίας The Godfather, Francis Ford Coppola άρχισε το 2011 δοκιμαστικά μια παρόμοια τεχνολογία.

[app 577791431]