iBeetle από την Volkswagen με ενσωμάτωση iPhone

ibeetle iphone integration icar greekiphone

Η γνωστή εταιρία αυτοκινήτων Volkswagen παρουσίασε μια νέα έκδοση του μοντέλου Beetle που ενσωματώνει το iPhone σας πάνω στο όχημα σας.

Η αλλαγές όμως του νέου μοντέλου που θα μπορούσαμε να ονομάσουμε και iCar, εκτός από το dock που υπάρχει στο ταμπλό, φένρνει στο App Store την εφαρμογή Beetle και τα διακριτικά του iBeetle πάνω στο αυτοκίνητο. Αναφορά του MacRumors δείχνει το Autoblog κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένο με το νέο όχημα της VW και ελπίζουν σύντομα να κυκλοφορήσουν περισσότερα.

This is the kind of kit we expect to see as a bullet point on an option sheet, but instead, VW has made this dock+app an entire model by including special “Disc” wheels and iPhone-matching color schemes. The iBeetle will land on dealer lots in the US in 2014, but you can probably make something similar yourself today with an aftermarket dock and an iTunes gift card’s worth of third-party apps.

Το iBeetle είναι ένα από τα πρώτα αυτοκίνητα με ολοκληρωμένη διασύνδεση για το iPhone που δόθηκε σε συντονισμό με την Apple.

console ibeetle iphone integration icar greekiphone

Η εφαρμογή iBeetle έχει κάποιες μοναδικές δυνατότητες και όταν το iPhone είναι πάνω στο dock μπορεί να μας δώσει πληροφορίες σχετικά με το λάδι, θερμοκρασίες, G-meter και άλλα. Ακόμα η εφαρμογή επιτρέπει στους χρήστες να στείλουν postcards με βάση την τοποθεσία τους, να μετρήσουν των χρόνο των αποστάσεων και να την οικονομία των καυσίμων για να βρούνε ποιος είναι ο καλύτερος τρόπος για την πραγματοποίηση μιας διαδρομής.

Και τώρα τα άσχημα νέα, το iBeetle δεν θα είναι διαθέσιμο μέχρι τις αρχές του 2014 ενώ η εταιρεία θα αρχίσει να δέχετε προπαραγγελίες από τον Οκτώβριο.