Η Apple πρόσθεσε επιλογή Download Later για αγορές στο iTunes Store

itunes store download later greekiphone

Από την iOS συσκευή σας σίγουρα έχει τύχει πολλές φορές να θέλετε να κατεβάσετε μια ταινία ή κάποιο άλμπουμ μουσικής που είναι περισσότερα MB από αυτά που δίνει η Apple σαν μέγιστο μέσω του 3G.

Σήμερα λοιπόν όπως αναφέρουν το Macworld ,το MacRumors και άλλα μεγάλα blog η Apple πρόσθεσε μια επιλογή download later για τις αγορές που υπερβαίνουν τα ΜΒ που μπορούμε να κατεβάσουμε από 3G. Το μήνυμα εμφανίζεται σε περίπτωση που πάμε να αγοράσουμε από το iTunes store κάποια ταινία, επεισόδιο από κάποια τηλεοπτική σειρά (ακόμα δεν είναι διαθέσιμες στο Ελληνικό iTunes Store), τα set από δισκογραφίες κάποιου καλλιτέχνη κτλ.

Όταν πάμε να αγοράσουμε κάτι από τα παραπάνω λοιπόν θα πρέπει να δούμε ένα μήνυμα με τις επιλογές Later και Download ή Download All. Αν πατήσουμε το Later αυτό που θα αγοράσουμε θα προσθεθεί στο περιεχόμενο του iTunes λογαριασμού μας και θα είναι διαθέσιμο για streaming ή download χάρη στο iTunes in the Cloud . Το μήνυμα φυσικά εμφανίζεται σε όσες χώρες υπάρχει η υποστήριξη για τις ταινίες, τις σειρές ή την μουσική στο iTunes in the Cloud.

2 thoughts on “Η Apple πρόσθεσε επιλογή Download Later για αγορές στο iTunes Store

Comments are closed.