Διέρρευσαν ακόμα 2 ανταλλακτικά για το iPhone 5S

iPhone-5S rumors for parts greekiphone

Σύμφωνα με ένα πρόσφατο άρθρο του Nowhereelse.frφαίνεται πως εδώ και λίγες μέρες έχουν κάνει την εμφάνιση τους στο διαδίκτυο 2 ακόμα ανταλλακτικά μέρη απο το επερχόμενο iPhone 5S.

Η πηγή αυτή τη φορά είναι ο ιαπωνικής προέλευσης προμηθευτής Moumantai, και τα ανταλλακτικά μέρη, έχουν αναρτηθεί στην αντίστοιχη ιστοσελίδα. Πιο συγκεκριμένα, ο λόγος γίνεται για το υποτιθέμενο home button του iPhone 5S, καθώς και το μηχανισμό δόνησης της συσκευής. Όπως γίνεται αντιληπτό με μια άμεση σύγκριση του home button του iPhone 5 και μεταξύ αυτού που πιθανώς ανήκει στο 5S, η καλωδιοταινία που προσαρτάται στη μητρική της συσκευής διαφέρει, μιας και του iPhone 5S είναι μακρύτερη και διαφορετικά δομημένη απο αυτή του iPhone 5. Επιπροσθέτως, αν και καιρό τώρα γίνεται λόγος για μηχανισμό αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων, φαίνεται, πως αν όντως αυτό δεν είναι μια ακόμα φήμη, τότε δε θα είναι προσαρτημένος στο home button, μιας και η δομή του ανταλλακτικού, δε μοιάζει να υποστηρίζει κάποια τέτοια τεχνολογία βάσει της εμφάνισης της.

iphone5 and iphone 5s home button greekiphone

 

Τέλος, απ’ οτι φαίνεται, και ήδη σας αναφέραμε παραπάνω, διέρρευσε και ο μηχανισμός δόνησης της συσκευής ο οποίος όμως μοιάζει πολύ διαφορετικός απο αυτόν του iPhone 5. Όπως θα δείτε και στην εικόνα, μοιάζει να είναι ηδη μέρος κάποιας καλοδιωταινίας, η οποία συμπεριλαμβάνει επάνω και τα κουμπιά αυξομείωσης της έντασης ήχου, καθώς και το διακοπτάκι σίγασης.

iphone 5s vibrator greekiphone

 

Εδώ να θυμίσουμε για την ιστορία, πως στο παρελθόν είχε κυκλοφορήσει ένα ακόμα ανταλλακτικό του iPhone 5S το οποίο αφορούσε το enclosure του ηχείου. Παρόλα αυτά όμως, παραμένει μη ταυτοποιημένη η αυθεντικότητα των ανταλλακτικών αυτών.

2 thoughts on “Διέρρευσαν ακόμα 2 ανταλλακτικά για το iPhone 5S

Comments are closed.