Awaken – Αναβαθμίστηκε για το iPhone 5 και το iOS 6

awaken updated for iphone 5 and ios 6 greekiphone

Το Awaken είναι η εφαρμογή που χρησιμοποιούμε εδώ και πολλά χρόνια για ξυπνητήρι στο Mac μας και από την στιγμή που κυκλοφόρησε για iPhone και iPad. Η Embraceware με ένα μικρό update που κυκλοφόρησε πριν λίγες μέρες κάνει συμβατή και φέρνει στο iPhone 5 την αγαπημένη μας αυτή εφαρμογή.

[app 327767743]

Σε περίπτωση που ζητάτε περισσότερα από ένα απλό ξυπνητήρι και θέλετε να είστε σίγουροι ότι δεν θα χάσετε τις δουλειές που έχετε να κάνετε τότε ίσως πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο Awaken. Επιλέξτε το τραγούδι ή τον ήχο με τον οποίο θέλετε να ξυπνήσετε, προσθέστε το snooze που θέλετε με όσα λεπτά διαφορά σας αρέσει, το fade in στην ένταση φωνής και της φωτεινότητας και είστε έτοιμοι.

Το Awaken όμως έχει πολύ περισσότερες δυνατότητες και εκτός από ξυπνητήρι μπορεί να μετρά αντίστροφα μέχρι να σας πάρει ο ύπνος και να παίζει την αγαπημένη σας μουσική εκείνη την ώρα, να είναι το ρολόι για το κομοδίνο σας με την εμφάνιση που εσείς θα επιλέξετε ή ένας φακός για οτιδήποτε χρειαστείτε μέσα στη νύχτα.

Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής μπορείτε να βρείτε όλες τις λειτουργίες και όλα όσα χρειάζεται για να τροποποιήσετε το Awaken σύμφωνα με τις ανάγκες σας. Επιπλέον η εφαρμογή είναι Universal και μπορείτε να την αγοράσετε μια φορά και να την χρησιμοποιήσετε στο iPhone και το iPad.

One thought on “Awaken – Αναβαθμίστηκε για το iPhone 5 και το iOS 6

Comments are closed.