Αμφότερα τα iPhone 5 και iPhone 4S, εκτόπισαν το Samsung Galaxy S3!

iPhone 5 and iPhone 4S statistics greekiphone

Νούμερα είναι αυτά, και συνεχώς αλλάζουν! Το μερίδιο στην αγορά της κάθε εταιρείας, διαμορφώνεται κάθε φορά απο πολλούς παράγοντες, μα σίγουρα είναι ενδεικτικό της προτίμησης των καταναλωτών και της εκτίμησης που χαίρει το εκάστοστε προϊόν!

Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές της Strategy Analytics, φαίνεται πως οι 2 τελευταίες συσκευές της Apple στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας, τα πήγαν εξαιρετικά καλά το τελευταίο 3μηνο του 2012, εκτοπίζοντας με θεαματική διαφορά τη ναυαρχίδα της Samsung, το γνωστό Galaxy S3. Η μερίδα του λέοντος για το προαναφερθέν διάστημα φαίνεται να ανήκει με μεγάλη άνεση στο iPhone 5, το οποίο συνολικά φαίνεται να πούλησε κάπου στα 27.4 εκατομμύρια κομμάτια παγκοσμίως, και να κερδίζει το θεαματικό ποσοστό της τάξης του 13% στο μερίδιο της αγοράς των smartphones! Βέβαια η επιτυχία του αυτή δε θα μπορούσε να μη του χαρίσει τον τίτλο του “παγκοσμίως εμπορικότερου smartphone”!

Τα νέα μόνο θετικά είναι και για τον προκάτοχο, το iPhone 4S, μιας και ουσιαστικά έπεται του “νεότερου αδερφού” του, καταφέρνοντας να αγγίξει το 8% της αγοράς των smartphones με 17.4 εκατομμύρια κομμάτια να διατέθηκαν στο διάστημα που εξετάζουμε!

Όσο για το Samsung Galaxy S3, η ίδια στατιστική αναφέρει πως το μερίδιο του στην αγορά το διάστημα αυτό, έφτασε το 7% φέρνοντας το στην 3η θέση των πιο εμπορικών smartphones, με περίπου 15.4 εκατομμύρια κομμάτια να έχουν διατεθεί παγκοσμίως! Όχι κι άσχημα θα λέγαμε…

[via iClarified]

One thought on “Αμφότερα τα iPhone 5 και iPhone 4S, εκτόπισαν το Samsung Galaxy S3!

Comments are closed.