Pokémon TV, για να γίνετε και πάλι λίγο παιδιά…

Pokémon TV greekiphone

Καθώς έψαχνα στο App Store να δω αν μου τραβήξει την προσοχή κάποια καινούρια εφαρμογή, ήρθα αντιμέτωπη με κάτι που με εξέπληξε ευχάριστα, και με γύρισε αρκετά χρόνια πίσω… Απο τον τίτλο του άρθρου και μόνο, έχετε ήδη καταλάβει σε τι πρόκειται να αναφερθώ!

[app 594261405]

Είτε τα παρακολουθούσατε είτε όχι, σίγουρα θα θυμάστε το σάλο που είχε προκληθεί με αυτά τα μικρά τερατίδια με τις ξεχωριστές δυνάμεις! Η κάθε οικογένεια που σεβόταν τον εαυτό της και είχε τουλάχιστον ένα πιτσιρίκι, καταμετρούσε αντικείμενα σχετικά με τα Pokémon σχεδόν σε κάθε γωνιά του σπιτιού! Δεν αποτελούσα την εξαίρεση φυσικά ως παιδάκι, και πέραν του γεγονότος οτι μετά μανίας τα παρακολουθούσα στην τηλεόραση, ο καημός μου είχε επεκταθεί και σε πολλά βιντεοπαιχνίδια στο Nintendo μου, καθώς πάσχιζα με τις ώρες ως άλλη Ash Ketchum (ο πρωταγωνιστής για όσους δεν ξέρουν), να εκπαιδεύσω τα δικά μου Pokémon και να γίνω άξιος αντίπαλος, ώστε να νικήσω κάποιο φίλο μου στη μάχη μέσω των Game Boys. Ποιός να μου το έλεγε λοιπόν οτι σήμερα, τόσα χρόνια μετά, θα έβρισκα στο App Store την επίσημη εφαρμογή για τα Pokémon!

Ουσιαστικά, το όλο concept της εφαρμογής δεν είναι άλλο απο το να παρακολουθείτε τα πιο δημοφιλή επεισόδια, να μαθαίνετε νέα, καθώς και να βλέπετε trailers! Έαν δεν ενδιαφέρει εσάς αλλά έχετε παιδάκι, το μόνο σίγουρο είναι οτι θα το κρατήσετε απασχολημένο για αρκετή ώρα να χαζεύει τον γλυκούλη Pikachu!

Το Pokémon TV της The Pokémon Company International, θα το βρείτε στο App Store δωρεάν και είναι universal εφαρμογή!