Infinity Blade, δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

infinity blade goes free greekiphone

Infinity Blade… Ένα όνομα, που χωρίς να πούμε κάτι παραπάνω να το μνημονεύσουμε, αποτελεί μόνο του πια μια ιστορία στον τομέα iOS gaming…

[app 387428400]

Το λαοφιλές αυτό παιχνίδι που έφτασε να αποκτήσει και sequel (Infinity Blade 2), μας συστήθηκε απο τις Chair Entertainment και Epic Games μόλις το 2010, και έφτασε να γίνει απο τα αγαπημένα των iOS χρηστών και να ανήκει στο, κλασσικό πια για τον εκάστοτε iOS gamer τρίπτυχο, Angry Birds, Real Racing, Infinity Blade!

Αν για κάποιο λόγο δεν είχε πέσει στην αντίληψη σας εως τώρα, ή απλά δεν είχατε διαθέσει τα κατάλληλα χρήματα ώστε να το αγοράσετε για μια δοκιμή, το Infinity Blade μηδενίζοντας την αξία του, σας προσφέρεται δωρεάν στο App Store για περιορισμένο χρονικό διάστημα! Αξίζει να αναφερθεί, πως σύμφωνα με το πάντα έγκριτο MacRumors, το ανωτέρω παιχνίδι τέθηκε απο την ίδια την Apple ως η “εφαρμογή της εβδομάδας”, πράγμα που μας επιτρέπει αν συμπεράνουμε, πως θα είναι δωρεάν για το διάστημα των 7 ημερών!

Και μόνο η ιστορία που το συνοδεύει, καθώς και η αναγνώριση του απο την ίδια την Apple, δεν το καθιστούν κατάλληλο για μια δοκιμή σας; Τι λέτε; Δωρεάν στο App Store!