evasi0n – Το Jailbreak για το iOS 6 μπορεί να κυκλοφορήσει σήμερα στις 19:00

Evasi0n time release greekiphone

Μέχρι τώρα θα έχετε δει ότι οι evad3rs ανακοίνωσαν ότι το evasi0n θα κυκλοφορήσει τη Δευτέρα και όχι την Κυριακή όπως όλοι περιμένανε.

Χθές βράδυ οι evad3rs με ένα tweet ανακοίνωσαν ότι μπαίνουμε στην τελική ευθεία και αρχίζει η αντίστροφη μέτρηση για την κυκλοφορία του evasi0n.

Αν και δεν έχουν αναφέρει κάτι για συγκεκριμένη ώρα που θα πρέπει να περιμένουμε το jailbreak αύριο, κάποιος φρόντισε να ψάξει καλά στο site τους για να βρει περισσότερα στοιχεία. Ο Chris Campbell (@iL3gend) αναφέρει ότι η μπάρα που γεμίζει στο site του evasi0n και είναι τώρα στο 92%, πρόκειται στην πραγματικότητα να φτάσει το 100% αύριο το απόγευμα (ώρα Ελλάδος 19.00) 12.00pm EST.

Αυτό δεν θα πρέπει να μας δώσει ελπίδες όμως για αυτή τη συγκεκριμένη ώρα, γιατί και στο παρελθόν μετά από πολλές δοκιμές έχουν εμφανιστεί προβλήματα στα εργαλεία jailbreak όπως το limera1n και η κυκλοφορία τους πήρε παράταση για 2-3 ώρες.

Τέλος, και για όσους θέλουν να το ψάξουν περισσότερο, το iDownloadBlog μιλάει για ένα Reddit thread που εξηγεί τον αλγόριθμο που υπάρχει στη μπάρα φόρτωσης στη σελίδα του evasi0n και επίσης υπάρχει μία ανακοίνωση για την κυκλοφορία του jailbreak στη σελίδα timeanddate.com.

Η συζήτηση συνεχίζεται στα forums