evasi0n – Άρχισε το Private Beta Testing, ολοκληρώθηκε το 80%

evasi0n private beta testing started complete 80 percent greek iphone

Οπως γνωρίζετε οι περισσότεροι μέχρι στιγμής, πολύ σύντομα πρόκειται να δούμε το jailbreak για το iOS 6.x. Με την σελίδα των evad3rs που άνοιξε μέσα στην εβδομάδα έχουμε τώρα και μια μπάρα προόδου που μας δείχνει σε ποια φάση είναι το jailbreak και ποτέ αυτό πρόκειται να γίνει διαθέσιμο για το ευρύ κοινό.

Σήμερα ξεκίνησε το Private Beta Testing για το evasi0n σε Mac, windows και Linux. Οταν ολοκληρωθούν όλες οι δοκιμές στις εφαρμογές και για τα τρία συστηματα θα συνεχιστούν με περισσότερες εκτεταμένες δοκιμές. Εχει όλοκληρωθει λοιπόν το 80% της προόδου του εργαλείου για jailbreak evasi0n και όλοι πιστεύουν πως αύριο είναι η μεγάλη μέρα αν και ο @pod2g αναφέρει σε πρόσφατο tweet ότι ακόμα τίποτα δεν είναι σίγουρο.

Όμως ένα post από τον @planetbeing στο reddit λίγες ώρες πριν, μας δείχνει ότι τώρα η νέα ομάδα evad3rs είναι  έτοιμη να κυκλοφορήσει το evasi0n.

Να αναφέρουμε εδώ για ακόμα μια φορά ότι το jailbreak με το evasi0n θα είναι συμβατό με όλα τα iPhone, τα iPod touch και τα iPad που βρίσκονται στο iOS 6.0 ή στο iOS 6.1. Εμείς πάντως θα φροντίσουμε να σας ενημερώσουμε άμεσα για την κυκλοφορία του νέου αυτού εργαλείου και με όλες τις απαραίτητες οδηγίες για να το πραγματοποίησετε.