Tapatalk 2 – Βελτιωμένο και με νέα χαρακτηριστικά!

Tapatalk 2 for iPhone - Greek iPhone

Το Tapatalk δε χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις… Όσοι έχουμε ασχοληθεί ενεργά με κάποιο forum ή και περισσότερα ίσως fora, είτε ως απλά μέλη είτε ως συντονιστές συζητήσεων, διαπιστώσαμε πως η ευκολία στη χρήση του ήταν αυτή που το έθεσε στην κορυφή των εφαρμογών του είδους!

Ο λόγος σήμερα γίνεται για τον διάδοχο του original Tapatalk, το Tapatalk 2! Η Quoord Systems, η εταιρεία που βρίσκεται πίσω απο την ανάπτυξη της εφαρμογής, κυκλοφόρησε μια ανανεωμένη εκδοχή της ήδη υπάρχουσας με νέα χαρακτηριστικά, διαφορετικό γραφικό περιβάλλον, πιο smooth στο scrolling, της οποίας η ανάπτυξη, βασίστηκε στο feedback των χρηστών της εφαρμογής, τα τελευταία 3 χρόνια!

Τα πλήρη χαρακτηριστικά του Tapatalk 2:

Feature Highlights:
– Fully redesigned – gesture based forum navigation
– Patent-pending contextual “Magic Wheel” provides super-quick access to all Tapatalk forum features such as Facebook / Twitter sharing, Thanks and Like, Discussion Subscription and more.
– New Camera with Instagram style filters, one click photo-sharing to forum members
– Tapatalk ID saves your favorite forums and settings under one account, works on multiple mobile platform
– New Editor – a joy to type on iPhone to participate discussion on the go.
– Made for iPhone 5
– Push Notification – stay up-to-dated of your discussions and private messages.

Οφείλουμε να σημειώσουμε, πως η ανάπτυξη του original Tapatalk καθώς και του Tapatalk HD, που είναι η έκδοση για iPad, θα συνεχίσουν να υφίστανται ανεξαρτήτως του Tapatalk 2, το οποίο παρεμπιπτόντως, θα το βρείτε στο App Store στην τιμή των €0.89 για περιορισμένο χρονικό διάστημα!

Η γνώμη μας; Το δοκιμάσαμε, μας άρεσε περισσότερο απο τον προκάτοχό του, αν και μας δυσαρέστησε πως γι’ ακόμα μια φορά, λείπει η δυνατότητα πολλαπλής παράθεσης posts (multiquoting). Επιπλέον θα θεωρούσαμε πιο “τίμιο”, αυτή η ριζική αναβάθμιση και υποστήριξη να αφορούσε την αρχική εφαρμογή Tapatalk, μια ήδη αρκετά τσιμπημένη στην τιμή εφαρμογή, και όχι μια που ουσιαστικά κάνει σχεδόν τα ίδια, και πρέπει να την αγοράσουμε εκ νέου! Αλήθεια, εσάς ποιά η αποψή σας; Θα μας ενδιέφερε να την ακούσουμε, στο αντίστοιχτο thread του AppleTalk

One thought on “Tapatalk 2 – Βελτιωμένο και με νέα χαρακτηριστικά!

Comments are closed.