iToner – Η δημιουργία ringtone μοιάζει πια παιχνίδι!

itoner screen

Το iToner της Ambrosia Software, Inc. θα μπορούσε κάλλιστα να θεωρηθεί ο πρωτεργάτης του είδους του… Μια εύχρηστη εφαρμογή, με όμορφο και λιτό γραφικό περιβάλλον, που σας επιτρέπει να δώσετε στα ringtones σας άλλον αέρα!

Οι επιλογές σας ποικίλουν, μιας και η εφαρμογή σας επιτρέπει είτε κάνετε trim σε αγαπημένα σας τραγούδια με όμορφα fade in και fade outs effects, είτε να δημιουργήσετε απο την αρχή ένα δικό σας ringtone! Το iToner επιπλέον, υποστηρίζει διάφορα φορμά αρχείων ήχου ώστε να μη μπλέκετε με converters και συναφή κουραστικά πράγματα! Αν και το πιο ωραίο όλων όσων μπορεί να κάνει για εσάς, δε σας το είπαμε ακόμα! Σας δίνεται η δυνατότητα να εισάγετε ήχους απο το QuickTime του Mac σας! Έτσι, την επόμενη φορά που ο αγαπημένος σας υπερήρωας, ή ο αγαπημένος σας χαρακτήρας καρτούν θέλετε να ακούγεται κάθε που σας καλούν ή λαμβάνετε γραπτό μήνυμα, η λύση μόλις βρέθηκε…και είναι πολύ εύκολη!

Επιλέξτε τώρα μόνοι σας με το πιο εύκολο και γραφικό περιβάλλον ίδιο με αυτό που μάθαμε από από την iOS εφαρμογή Dring, τα δευτερόλεπτα που θέλετε για fade in και fade out και φτιάξτε τα δικά σας μοναδικά ringtones από την αγαπημένη σας μουσική.

Ίσως το μόνο μειονέκτημα της νέας έκδοσης της εφαρμογής να είναι ότι αφαιρέθηκε η δυνατότητα χρήσης ενός ολόκληρου κομματιού mp3, ανεξάρτητα ποια είναι η διάρκεια του.

Το iToner της Ambrosia Software θα το βρείτε στο Mac App Store στα €4.49 για περιορισμένο διάστημα! Προλάβετε!

[app 493410663]