Display Recorder, Screen Recording εφαρμογή και στο App Store

[appscreens 520411468]

Η δυνατότητα να κάνουμε εγγραφή της οθόνης του iOS μέχρι στιγμής ήταν κάτι που μπορούσαμε να κάνουμε μόνο αν είχαμε jailbroken συσκευή και μόνο με την εφαρμογή του Cydia Developer, Ryan Petrich.Όπως φαίνεται όμως η Apple επέτρεψε στην νέα εφαρμογή Display Recorder που έχει αυτή την δυνατότητα εγγραφής της οθόνης να κάνει την εμφάνιση της στο App Store.

[app 520411468]

Η εφαρμογή για το App Store κυκλοφόρησε από την Bugun Software και και μας επιτρέπει να κάνουμε export στο YouTube ή στο Camera Roll και μετά να πειράξουμε τις ρυθμίσεις για video και ήχο όπως επίσης έχει την δυνατότητα να ενώσει τον ήχο που έχει γράψει από το μικρόφωνο με το video.

Το Display Recorder στο App Store φαίνεται να δουλεύει βγάζοντας πολλά screenshots μαζί και φτιάχνοντας ένα video με αυτά. Η Apple δεν επιτρέπει εφαρμογές τρίτων κατασκευαστών στο App Store που να έχουν αυτή την δυνατότητα να βγάζουν screenshots γιατί είναι σαν να μημούνται την λειτουργία του iOS.

Όπως καταλαβαίνουμε είναι πολύ πιθανό η Apple να αφαιρέσει αυτή την εφαρμογή από το App Store πολύ σύντομα. Ακόμα όμως είναι διαθέσιμη για αυτό όσους σας ενδιαφέρει να μπορείτε να γράψετε video αυτό που δείχνει η οθόνη μπορείτε να την αποκτήσετε τώρα πριν η Apple την αφαιρέσει. Δείτε στη συνέχεια ένα video με τις λειτουργίες της εφαρμογής και ένα δοκιμαστικό video.

httpv://www.youtube.com/watch?v=huh62DcrHc8

httpv://www.youtube.com/watch?v=_cAM5n6TtU0

2 thoughts on “Display Recorder, Screen Recording εφαρμογή και στο App Store

Comments are closed.