Η Apple αφαιρεί την εφαρμογή Chomp από το App Store και διακόπτει την λειτουργία της

Chomp end

Μετά την αλλαγή στο App Store και την παρουσίαση του νέου τρόπου αναζήτησης που βασίζεται σε αυτό της Chomp στο iOS 6, η Apple χθες αφαίρεσε την εφαρμογή Chomp από το App Store και διέκοψε την λειτουργία της.

Το Chomp ήταν προηγουμένως μια εφαρμογή αλλά και ιστοσελίδα που μας επέτρεπε να ψάξουμε και να ανακαλύψουμε τις καλύτερες εφαρμογές για το iOS και το Android. Μετά την εξαγορά της Chomp από την Apple που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο αυτή η υπηρεσία σταμάτησε να υπάρχει και τώρα η Apple έκλεισε το επίσημο site ώστε να κοιτάζει στο apple.com, αφαίρεσε την εφαρμογή από το App Store αλλά και απαγόρευσε την πρόσβαση στην ήδη εγκατεστημένη εφαρμογή.

Αν και πολλοί χρήστες αναφέρουν ότι η αναζήτηση στο App Store τώρα έχει γίνει πολύ πιο δύσκολη από πριν, θα πρέπει να πούμε ότι τα πράγματα θα φτιάξουν σιγά σιγά. Σίγουρα πάντως η αναζήτηση έχει βελτιωθεί αρκετά από την πρώτη μέρα κυκλοφορίας του iOS 6. Για παράδειγμα αν ψάξουμε Twitter, θα δούμε τις γνωστές και τις πιο πολύ κατεβασμένες twitter εφαρμογές, αν γράψουμε camera θα δούμε τις πιο κατεβασμένες εφαρμογές για camera κ.ο.κ. Φυσικά όλα αυτά αλλάζουν ανάλογα με το Store που είμαστε συνδεδεμένοι, άλλα αποτελέσματα στο Αμερικάνικο και άλλα στο Ελληνικό store δηλαδή.

Την διαφορά μεταξύ αναζήτησης της μηχανής Chomp και αυτής του App Store μπορείτε να δείτε στο παρακάτω screenshot.

Chomp 500x368

One thought on “Η Apple αφαιρεί την εφαρμογή Chomp από το App Store και διακόπτει την λειτουργία της

Comments are closed.