Η Apple φέρνει τα email @iCloud.com με το iOS 6 beta 3

Icloud big large verge medium landscape copy scaled
Μαζί με την iOS 6 Beta 3 που κυκλοφόρησε χθες η Apple άρχισε να επιτρέπει στους χρήστες να χρησιμοποιούν διευθύνσεις mail με κατάληξη iCloud.com.Όλοι οι νέοι χρήστες iCloud θα έχουν τώρα διευθύνσεις @iCloud.com για το mail τους αντίθετα με πριν που είχαν me.com. Όλες οι παλιές μας διευθύνσεις @mac.com και @me.com θα συνεχίσουν να δουλεύουν κανονικά αλλά θα έχουμε επιπλέον και το iCloud.com. Οι νέοι χρήστες που ενεργοποιούν για πρώτη φορά το iCloud θα λαμβάνουν ειδοποίηση για το νέο mail τους με @icloud.com.

icloud.com email addresses are now available for iCloud mail users. Users signing up for new Apple IDs, or enabling Mail on their iCloud account for the first time, will automatically receive an @icloud.com email address instead of a me.com email address. iCloud users with @me.com addresses that have been used with iOS 6 beta 3 will receive an @icloud.com email address that matches their @me.com address.

Η Apple σταμάτησε το MobileMe για το iCloud.com στις 30 Ιουνίου αλλά υπάρχει η δυνατότητα για περιορισμένο χρονικό διάστημα, οι χρήστες να μεταφέρουν τον λογαριασμό τους στο iCloud.

Οι διευθύνσεις mac.com ήταν διαθέσιμες για χρήστες που χρησιμοποιούν προηγούμενες υπηρεσίες της Apple όπως το .mac και παλαιότερα το iTools.

[via MacRumors]