Η Apple αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί Corning glass στο iPhone

Στη σελίδα με τις θέσεις εργασίας που δημοσιεύσαμε πριν λίγο η Apple αναφέρει ότι το iPhone χρησιμοποιεί Corning glass. Ήταν ένα από τα μυστικά που παραμένει κρυφό στον τομέα των κινητών τηλεπικοινωνιών και η Apple ποτέ δεν θα δεχόταν ότι το χρησιμοποιεί αλλά και η Corning δε θα δεχόταν ποτέ ότι η Apple το χρησιμοποιεί.

Στη σελίδα με τις θέσεις εργασίας της Apple μπορούμε να δούμε: Υπάλληλοι της Corning στο Kentucky και τη Νέα Υόρκη που δημιουργούν δημιουργούν το σημαντικό κομμάτι για το γυαλί μπροστά από την οθόνη του iPhone.

Αν και δεν δεν αναφέρει καθόλου το iPad ή δεν λέει γενικότερα σε iOS συσκευές, αλλά ούτε γράφει κάτι ειδικά για Gorilla Glass , ωστόσο αυτό είναι το πιο φημοφιλές προϊόν αυτής της εταιρίας. Υπάρχουν αρκετοί ανταγωνιστές της Apple που χρόνια κράζουν ότι χρησιμοποιούν το Gorilla Glass στις συσκευές τους, όμως η Apple δεν ακολουθεί αυτή τη λογική στο marketing.

Στη συνέχεια μπορούμε να δούμε το Gorilla Glass 2.0 που παρουσιάστηκε στη φετινή CES 2012. Δεν υπάρχει όμως κάποιος τρόπος να γνωρίζουμε αν η Apple έχει ήδη χρησιμοποιήσει την νέα έκδοση του Gorilla Glass ή πότε και σε ποια συσκευή θα το χρησιμοποιήσει αλλά από το video μπορούμε μόνο να πούμε ότι είναι εκπληκτικό. [iMore]

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=XgUnLI2Lvwc[/youtube]

One thought on “Η Apple αποκαλύπτει ότι χρησιμοποιεί Corning glass στο iPhone

Comments are closed.