Η Apple συμβάλει χιλιάδες θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ

Η Apple δημοσίευσε πρόσφατα μία νέα σελίδα στο site της με αρκετά μεγάλα νούμερα που δείχνουν πως δημιουργούν ευκαιρίες για δουλειές στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Όλα αυτά τα χρόνια η Apple δημιουργούσε μόνο καινούρια προιόντα και ανέπτυξε εντελώς καινούριες βιομηχανίες έχοντας πάντα στόχο την καινοτομία. Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να έχουμε δημιουργήσει ή να υποστηρίζουμε περισσότερες από 500,000 δουλειές στην Αμερική: από το μηχανικό που βοήθησε να εφευρεθεί το iPad μέχρι τον άνθρωπο που παραδίδει στον αγοραστή.

Συγκεκριμένα:

  • 304,000 τρέχουσες εργασίες που κυμαίνονται από μηχανικό σε κατασκευαστή σε μεταφορέα.
  • 50 πολιτείες γεμάτες με υπαλλήλους Apple.
  • 210,000 iOS app economy jobs

Τελευταία βλέπουμε συνεχώς την Apple σε τίτλους ειδήσεων εξαιτίας των συνθηκών των εργαζομένων στα Κινέζικα εργοστάσιο, όπως αυτό της Foxconn και υπάρχει μια συζήτηση που αναφέρει γιατί η Αμερικάνικες εταιρίες δεν μπορούν να κατασκευάσουν σε Αμερικάνικο έδαφος. Η Apple δεν μπαίνει καθόλου σε αυτή τη συζήτηση αλλά αντίθετα προσπαθεί να αλλάξει αυτή την άποψη.

Συμπεριλαμβανομένης της σύγκρουσης του App Store που ενισχύει τα νούμερα, μπορούμε να δούμε μία σύγκρουση που η εταιρία μπορεί να έχει ακόμα και εσωτερικά.

Αντίθετα με ότι γίνεται και αν αυτό προκαλεί περισσότερο το πρόβλημα στην Κίνα στη σελίδα της Apple μπορούμε να δούμε λίστες και δεδομένα από την αντίθετα με άλλες εταιρίες που απλά κρύβονται.