Greek iPhone μετα-εορταστικό HUGE Giveaway!

Οι μέρες των γιορτών μπορεί να πέρασαν, ο iBασίλης άφησε όμως για εσάς, τους αναγνώστες του Greek iPhone, έναν έξτρα σάκο με δώρα στο κατάστημα της Systemgraph!

Ανοίξτε λοιπόν τους λογαριασμούς σας στο Twitter και στο Facebook και μπείτε στην μετα-εορταστική μας κλήρωση, για να κερδίσετε ένα από τα παρακάτω:

Ελικόπτερο Griffin HeloTC, για ατελείωτες ώρες πτήσεων και διασκέδασης με την αγαπημένη σας iOS συσκευή. Εγκαταστήστε τη δωρεάν εφαρμογή, ενώστε το ειδικό αξεσουάρ και πετάξτε το ελικόπτερο είτε με το εικονικό χειρστήριο είτε με τις κινήσεις της συσκευής σας, δημιουργήστε σχέδια πτήσης, πετάξτε με ή χωρίς φώτα και ταξιδέψτε όπου σας οδηγεί η φαντασία σας!

Ζευγάρι ακουστικών a-Jays Four, για να ακούτε τη μουσική σας σε εξαιρετική ποιότητα χωρίς να θυσιάζετε την ευκολία του handsfree. Μοναδική ηχητική πιστότητα, άφθονη ένταση, βολικότητα στην τοποθέτηση και ―έξτρα ατού― το καλώδιο που ξεμπλέκεται απλώς με ένα τίναγμα. Διαβάστε και τη δοκιμή στο blog της systemgraph.

iPod shuffle, το πιο όμορφο, απλό και φορητό iPod που κυκλοφόρησε ποτέ. Φοριέται παντού, σάς μιλάει και παίζει τη μουσική σας ασταμάτητα και σε ποιότητα και ένταση απίστευτη για το μέγεθός του!

Καλώδιο Griffin iShred, για όσους από εσάς έχουν και συσκευή iOS και μουσική φλέβα. Συνδέστε την κιθάρα, το μπάσο ή τα πλήκτρα σας στο iPhone, iPad ή iPod touch σας και ηχογραφήστε κομμάτια, προσθέστε εφφέ και εξασκηθείτε για όσο κρατάει η όρεξή σας, χωρίς να ακούτε παράπονα από συγγενείς και γείτονες σε …ακατάλληλες ώρες!

Casepower Battery, για τους …ξεχασιάρηδες από εμάς που δεν φορτίζουν τo iPhone τους ή για όσους θέλουν να το χρησιμοποιούν μέχρι την τελευταία σταγόνα ενέργειάς του, αλλά να μην ιδρώνουν κάθε φορά που θέλουν να διαβάσουν ένα σημαντικό μήνυμα ή να ετοιμάσουν επειγόντως μία παρουσίαση στο Keynote! Χάρη στη διακριτική αυτή θήκη, το iPhone σας παίρνει άλλες λίγες ώρες χρήσης.

Universal χειριστήριο Griffin Beacon, για να ελέγχετε όλες σας τις συσκευές από την άνεση του καναπέ σας. Ενισχυτές, dvd players, blu ray players, ραδιόφωνα, δορυφορικοί δέκτες, τίποτα δεν ξεφεύγει από το Beacon. Τοποθετείστε το κοντά στις συσκευές σας και ελέγξτε το μέσω Bluetooth από το iPhone σας, προγραμματίστε επιπλέον συσκευές και ξεχάστε όλα τα προβλήματα του τηλεχειρισμού.

•Ένα από τα δύο αντίτυπα της επίσημης βιογραφίας του Steve Jobs από τις εκδόσεις Ψυχογιός, βασισμένη στις συνεντεύξεις που πήρε από τον αγαπημένο μας μέντορα ο βιογράφος Walter Isaacson.

Ραδιόφωνο Griffin iFM, για να ακούτε τους αγαπημένους σας ραδιοφωνικούς σταθμούς, χωρίς να χρεώνεστε επιπλέον από το data plan σας. Συνδέστε τη συσκευή, ανοίξτε τη δωρεάν εφαρμογή, πλοηγηθείτε στα FM με άνεση και σώστε τους αγαπημένους σας σταθμούς για άμεση πρόσβαση.

Για να πάρετε μέρος στο διαγωνισμό, θα πρέπει να κάνετε tweet ή like ή να αφήσετε κάποιο σχόλιο και να ακολουθήσετε τις παρακάτω οδηγίες:

1. Πρέπει να κάνετε follow το Greek iPhone και την Systemgraph στο Twitter:

2. Like στο Facebook:


3. Tweet το παρακάτω για να πάρετε μέρος:

[tweetbox width=”600″ height=”50″ label=”Retweet!” content=”RT @Greek_iPhone για να κερδίσετε δώρα και μετά τις γιορτές • %u”]

4. Υπάρχει φυσικά και ο τρόπος να δηλώσετε συμμετοχή μέσω του Facebook κάνοντας σχόλιο στο συγκεκριμένο post στο wall μας.

Το Giveaway ισχύει μέχρι την Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου και οι νικητές θα ανακοινωθούν σε ένα νέο post μετά την κλήρωση.

Καλή επιτυχία και Καλή Χρονιά σε όλους!

21 thoughts on “Greek iPhone μετα-εορταστικό HUGE Giveaway!

Comments are closed.