Elevation Dock για το iPhone

Αν έχετε iPhone ίσως κάποια στιγμή να αγοράσετε κάποιο Apple dock για να στηρίζετε την συσκευή σας είτε όταν φορτίζει είτε όταν χρησιμοποιείτε το FaceTime.

Αν έχετε αγοράσει αυτό το περιβόητο dock θα πρέπει να έχετε παρατηρήσει ως  τώρα ότι δεν είναι και ότι καλύτερο κυκλοφορεί για την αγαπημένη μας συσκευή.

Ένα dock που ίσως να σας πείσει είναι το Elevation Dock, ακόμα ένα project του Kickstarter που όπως φαίνεται προσφέρει πολύ περισσότερα από απλά ένα στήριγμα για την συσκευή σας.

Τα γνωστά dock της Apple είναι πολύ ελαφριά και δεν μένουν στην θέση τους αν απλά τραβήξουμε το iPhone μας από αυτά εκτός από αυτό όμως έρχονται με διάφορους αντάπτορες (πλαστικές βάσεις) που κουμπώνουν πάνω στο dock ανάλογα με την συσκευή μας. Αν δεν χρησιμοποιήσουμε αυτούς τους αντάπτορες υπάρχει μερικές φορές η περίπτωση να χαλάσουμε το dock από το λάθος βάρος που θα πέφτει μπροστά ή πίσω.

Το Elevation Dock έχει κατασκευαστεί από CNC αλουμίνιο και είναι φτιαγμένο με την ίδια λογική των unibody αλλά έχει και το κατάλληλο βάρος να είναι σταθερό όταν βάζουμε και όταν βγάζουμε την συσκευή μας.

Το Elevation Dock έρχεται στην κανονική μορφή ή στην Dock+ το οποίο συμπεριλαμβάνει και την είσοδο ήχου στο πίσω μέρος. Το κόστος του θα είναι γύρω στα  70€ και μόλις μαζευτούν τα χρήματα και κυκλοφορήσει θα σας ενημερώσουμε.

[ TheNextWeb ]

One thought on “Elevation Dock για το iPhone

Comments are closed.