Lockitron, κλειδώστε την πόρτα του σπιτιού σας χωρίς κλειδί

NewImage

Φανταστείτε να μπορείτε να κλειδώσετε την πόρτα του σπιτιού σας από οπουδήποτε στον κόσμο, με το iPhone. Απλά, με μια κίνηση του χεριού σας. Όχι δεν πρόκειται για μαγικό αλλά για το Lockitron.

Διαθέσιμο για preorder από σήμερα(με αποστολή το Μάρτιο του 2013), το Lockitron προσφέρει το πιο ασφαλές, ηλεκτρονικό και ασύρματο σύστημα κλειδώματος.

[appscreens 440597564]

Χρησιμοποιώντας τα ίδια πρωτόκολλα ασφαλείας με τις τράπεζες, η Lockitron δίνει τη δυνατότητα στους χρήστες να κλειδώσουν και να ξεκλειδώσουν τις πόρτες στο σπίτι ή την πόρτα του γκαράζ. Χρησιμοποιώντας την web έκδοση διαχείρισης που επικοινωνεί με τη συσκευή ασύρματα, μπορείτε να ελέγξετε ποιος έχει πρόσβαση στην πόρτα και ποιος όχι.

NewImage

Το καλό είναι ότι ακόμα και αν χάσετε το iPhone σας η πόρτα θα μείνει κλειδωμένη για τους ανθρώπους που δε θέλετε. Επίσης μπορείτε να αφαιρέσετε τις συσκευές που είχαν πρόσβαση στο παρελθόν να ανοιγοκλείνουν την πόρτα.

Εκτός από όλα αυτά τα αξιοθαύμαστα χαρακτηριστικά, το Lockitron έχει τη δυνατότητα να σας στείλει Push Notification όταν κάποιος χτυπάει την πόρτα ή όταν μια πόρτα ανοίξει.

[app 440597564]

Τέλος, αν αναρωτιέστε αν θα είναι συμβατό με την πόρτα σας, η παρακάτω εικόνα θα λύσει τις απορίες σας.

NewImage

Αν θέλετε να αγοράσετε τη δικιά σας Lockitron μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες εδώ.

[via RazorianFly]